kesport.hu

A legjobbakat díjazták a KESI kézi szakosztályának évnyitóján

Szerdán este a Messzi István sportcsarnokban rendezte évnyitó ünnepségét a Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztálya, amelyen megköszönték a támogatóiknak a segítséget, valamint a legügyesebb növendékek kaptak külön elismerést.

A műsor szivacskézilabda bemutatóval kezdődött, majd Vazul Zsolt, a szakosztály vezetője sorolta fel a tavaly elért sikereit a csapatoknak. Mint kiemelte, közel 200 igazolt sportolójuk van, és ez a szám egyre csak bővül, hiszen már óvodás csoportokban is oktatják a kézilabda alapjait.

Őt követte dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város sportért felelős alpolgármestere. Aki kihangsúlyozta, hogy megéri a sportba fektetni, hiszen ezzel nem csak a mozgás különböző fajtáit támogatják, hanem hogy egészséges felnőtté váljanak a fiatalok. Beszéde végén külön gratulált a Hufbau-Akker KNKSE csapatának az első győzelmükhöz az NB I-ben, és a KTE-automatika.hu együttesének is a stabil eredményeikhez.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A Magyar Kézilabda Szövetség részéről Zsiga Gyula látogatta meg az ünnepélyes évnyitót. A szövetség utánpótlásfejlesztési programját ismertette röviden, majd örömét fejezte ki, hogy egy nagy kézilabda családot lát együtt a Messzi István sportcsarnokban, és további sikereket kívánt a fiataloknak és edzőiknek.

Eztán a kézilabda szakosztály életét támogató partnereknek ajándékoztak emlékplakettet, majd a legjobb KESI-s kézisek részesültek díjazásban. Az eseményt egy gálameccs zárta, amelyen a felnőtt női és férfi kézicsapat játékosai mérték össze tudásukat a KESI növendékeivel.

A díjazottak névsora:

Ovi – U7: Tóth Boglálka
Leány U7: Tóth Ivett
Leány U8: Karancsi Dorina
Leány U9: Nagy Zsófia
Leány U10: Czenczik Anna
Leány U11: Molnár Dorottya
Leány U13: Nagy Enikő

Ovi – U7: Turák Kristóf
Fiú U7: Hazafi Sámuel
Fiú U8: Szabó Gergely
Fiú U9: Dús Ádám
Fiú U10: Héjjas Bence
Fiú U11: Simkó Márton
Fiú U12: Czira Tamás
Fiú U13: Almási Gergő
Fiú OSB II, U14: Mogyorós Bálint
Fiú OSB I: Kalmár Dániel

Hozzászólások

  1. Pingback: Évértékelő: Folyamatos fejlődésben a KESI kézilabda szakosztálya – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés