kesport.hu

Győzött és már dobogós a Scoregoal

archív fotó

Gyöngyösön játszották a még 2. fordulóból elhalasztott meccsüket szerdán a kecskeméti futsalosok, és az első félidő gyenge játéka után a második etapban bedarálták a házigazdákat.

A futsaltörténelem nem leglátványosabb első félidejét produkálták a csapatok szerdán este a Gyöngyösi Sportcsarnokban. Mindkét oldalon sok technikai hiba jellemezte a játékot, egy hazai kapufa és egy nagyobb Marozsi-helyzeten kívül többet nem is jegyezhettek fel az idegenbe is ellátogató drukkerek.

Videó: Így nyert Gyöngyösön a Scoregoal

A szünetben aztán az öltözőben valami nagyon motiváló hangozhatott el, hiszen egy teljesen kicserélt Scoregoal futott ki a pályára. Érezhetően nagyobb fokozatra kapcsoltak sebességben, és a labdajáratások is magabiztosabbak lettek. Egy szögletvariáció után aztán a 24. percben megszerezték Marozsi léc alá vágott bombájával a lélektanilag fontos gólt a kecskemétiek, és innentől nem volt megállás. Két perccel később Ferenczi volt higgadt egy az egyben a kapussal, így gyorsan duplájára hízlalta előnyét a Scoregoal. A harmadik hírös városi találatra sem sokáig kellett várni: három minutummal később Kovács József kapott jó labdát, amelyet ballal, nagy erővel zúdított a kapuba, 0-3. A végén még nagyon nyomott a Gyöngyös, de Peltzer földöntúli bravúrokat bemutatva húzta le a rolót. A végeredmény 0-3 a Scoregoal javára, és így már 15 egységgel a tabella 3. helyén állnak 7 fordulót követően.

Cserenkó Szabolcs vezetőedző: Az első félidőben szoknunk kellett a körülményeket, finoman fogalmazva sem játszottunk jól. A második 20 percre viszont összekaptuk magunkat, jókor találtunk be, illetve stabilan védekeztünk, a kapuban meg extra teljesítményt láthattunk. Gratulálok a győzelemhez a csapatnak!

Energia SC Gyöngyös – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 0-3 (0-0)
férfi futsal NB II. kelet, 2. fordulóból halaszva

gsz.: Marozsi, Ferenczi, Kovács J.

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés