kesport.hu

Megégett Újpesten a Scoregoal

archív fotó

Azt sejteni lehetett, hogy a lila-fehérek tabellán elfoglalt helye nem fedi a valóságot, de arra senki nem számított, hogy a Kecskemét pont nélkül tér haza az Újpest elleni bajnokit követően.

A Csömör és a Gyöngyös elleni győzelmek után a Scoregoal szurkolók már fellélegezhettek, hiszen távoli rossz emléknek tűnt már csak a csapat korábbi hullámzó teljesítménye, ám az Újpest ellen újra előjöttek a régi betegségek. Nem ment a játék a hírös városiaknak, rendre hiba csúszott a támadásokba, míg a túloldalon elég volt egy komoly lövés, és máris vezetést szereztek a hazaiak az 5. percben, 1-0. Nagy erőket mozgósított a Scoregoal, hogy visszajöjjön a meccsbe, ez a 16. percben siekrült, ekkor Móra érkezett jó ütemben, és egalizált, 1-1. A lendületet azonban megtörte egy újabb újpesti gól, egy labdavesztés után könnyű gólt szerezve ragadták vissza a vezetést a lila-fehérek, a szünetben 2-1 állt az eredményjelzőn.

A második húsz percben sem volt szerencséje a kecskemétieknek, hiába sikerült viszonylag korán kiegyenlíteni újra Móra révén. A végjátékban egy centerre fellőtt labdát ütött el Peltzer a hatos vonalán, amit a játékvezetők úgy ítéltek meg, hogy már kívül volt a kapus területén. A sárga lapos figyelmeztetés mellett egy az egyben lőhetett szabadrúgást az Újpest, és ezt az ajándékot ki is használták, és a 40. percben otthon tartották a három egységet, így a Kecskemét maradt az 5. helyen nyolc fordulót követően.

Cserenkó Szabolcs vezetőedző: – Tudtuk, hogy nehéz lesz, be is igazolódott. Nem kaptam vissza semmit a megbeszéltekből, illetve nem látom az edzésen gyakorolt dolgokat. Ezek is mi voltunk, megyünk tovább, hétfőn javítani kell!

Újpest FC-220Volt – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 3-2 (2-1)
férfi futsal NB II., keleti-csoport, 8. forduló

gsz.: Nagy D. (5.), Szabó Zs. (19.), Gyárfás (40.), illetve Móra (16., 23.)

Tabella.

Hozzászólások

  1. Pingback: Videón a Scoregoal balszerencsés veresége – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés