kesport.hu

Négy győzelemet arattak a Hírös-Ép csapatai Szekszárdon

schirosep.hu

A Kölyökliga aktuális fordulójában két korosztályban szerepeltek a hírös városi utánpótlás labdarúgók.

Pelikán István, az U11-es gárda edzőjének rövid értékelése: „Szekszárd felé vettük az irányt a Kölyökliga negyedik fordulójában. Mind a két mérkőzésünkön hasonló volt a játék képe. A gyerekek kezdeményezően léptek fel és próbálták irányítani a játékot. Nagyon sok gólszerzési lehetőséget alakítottak ki, amelyeket azonban nem sikerült gólra váltani. Nem voltak elég koncentráltak és nyugodtak, sok hiba csúszott a befejezésekbe. Ezekben a játékhelyzetekben jobb döntéseket hoznak, akár nagyobb arányú győzelmeknek is örülhettek volna. Gratulálunk a gyerekeknek.”

Mérkőzések:

SC Hirös-Ép – Szekszárdi UFC 3-2
SC Hirös-Ép – UTE fehér 6-0

A csapat tagja: Zoboki Krisztián, Rottmayer Roland, Gszalmann Tamás, Dömötör Zsolt,Gyenes Róbert, Czumbil Mihály, Kovács Martin, Szűcs Szilárd, Seres Richárd, Kanizsai Attila.
Felkészítő edzők: Pelikán István, Dócs Dániel.


A fiatalabb csapat szereplésének értékelése Koós Károlytól: „Folytatódtak a Kölyökliga küzdelmei. A hosszú hétvége első napján Szekszárdra utazott a 2009-es korosztály. Győzelem reményében vágtunk neki az útnak. A küldetésünket teljesítettük, még akkor is, ha erősen akadozott a gépezett. A vendéglátók ellen kezdtünk. Az gyorsan körvonalazódott, hogy mi vagyunk a jobb, erősebb csapat. Az ellenfelet többször zavarba hoztuk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Ezért a győzelmünket veszély nem fenyegette. Elégedett mégsem lehettem, mert valami hiányzott ezen a napon belőlünk. Mind dinamikában, mind helyzetfelismerésben, játékosságban elmaradtunk attól, ami már az utóbbi időben jellemzett bennünket. Második ellenfelünk a jóval erősebb UTE egyik csapata volt. Soha nem könnyű kettő mérkőzést játszani egymás után, ez most is bebizonyosodott. Döcögött, nyikorgott az a szekér. Hiányzott a kenés, a finom olajozás. A fiúk becsületére legyen mondva, hogy gyűrték az ellenfelet rendesen. Talán ez is volt az egyik legnagyobb probléma. A kreativitás, a játékintelligencia, az ösztönösség elmaradt. Játékunk elkezdett csapkodóvá válni, több rossz döntés jellemezte, így a túlzott akarásnak majdnem nyögés lett a vége. Végül is nagy csatában győztünk és így továbbra is tapadunk az élbolyra.”

Mérkőzések:

Szekszárdi UFC- SC Hírös-Ép 2-10
SC Hírös-Ép – UTE Fehér 3-1

A csapat tagjai: Erdős Rómeó, Kis Csaba, Csorba Olivér, Kaldenecker Ármin, Kristófik Dániel, Csordás Zoltán, Makai Bendegúz, Nagy Balázs, Polyák Andor.
Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés