kesport.hu

A pontatlanság okozta a KTE vesztét – képekkel

A tavaly még NBI-es Balmazújvárost fogadta pénteken este hazai környezetben a KTE-automatika.hu férfi kézilabdacsapata, és az első félidőben nyújtott bizonytalan játék megpecsételte az Ocsovai-alakulat sorsát.

Kecskeméti szempontból rettentő rosszul kezdődött a bajnoki rangadó, hiszen hét percnyi játék után 1-5-öt mutatott az eredményjelző, Ocsovai Zsoltnak ki is kellett kérnie első idejét, hogy rendet tegyen a hazai sorokban. A támadójáték a KTE-nél eztán sem javult fel, tanácstalanság jellemezte a játékukat, míg a túloldalon a hórihorgas vendégek rendre betaláltak. Aztán felkeményedett a védelem, és elől is mutatkoztak biztató jelek: előbb Zaklajda hárított hétméterest, majd a másik oldalon Miss értékesített egyet. A gólszerzők közé feliratkozott Füstös is, elkezdte lassan ledolgozni hátrányát a hírös városi alakulat, 6-9. Bizonyos szituációkban a játékvezetők következetlennek bizonyultak, ennek és az újabb pontatlanságoknak volt köszönhető, hogy újfent meglógott a Balmazújváros az első játékrész hajrájában, 7-12. Hosszú gólcsend után aztán Petrik Varga tudta megtörni a jeget hazai oldalon, de ez csak arra volt elég, hogy maradjon az ötgólos különbség a félidőre, 8-13.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A szünet utáni percek is a vendégekről szóltak, két gyors góllal növelték hétre előnyüket. Miss, Füstös és Horváth Andor aztán vállára vette a Kecskemétet, és elkezdődött a zárkózás, pár perc alatt már csak három volt a differencia. Nem sikerült átlendülni a kritikus ponton, és súlyos hibák után megint 4-5 találat volt a két gárda között. A maradék öt percre megindította utolsó rohamait a KTE-automatika.hu, kettős emberelőnyben is játszhattak, de két gólnál közelebb nem tudtak kerülni, 22-24. A végjátékot már rutinból hozta le a Balmazújváros, és 22-25-ös győzelmet arattak a Messziben.

Ocsovai Zsolt értékelése: – Nagy előnyt ajándékoztunk ellenfelünknek, hiányzott az az igazi elszántság, amit várnánk egy ilyen rangadón. A második félidőben mindenki próbált jobban koncentrálni, a végén voltak is lehetőségek, de a fordulópontoknál rendre hibák csúsztak játékunkba. Magunknak köszönhetjük ezt a mai vereséget, bízom benne, hogy gyorsan túllendülünk ezen a vereségen, és javítunk a mérlegünkön a következő fordulókban.

KTE-automatika.hu – Balmazújváros 22-25 (8-13)

Kecskemét gsz.: Horváth A. 4, Petrik Varga 2, Mazák 1, Miss 5, Bujdosó 3, Füstös 3, Kátai 3, Szamos 1.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés