kesport.hu

Megizzadt a Kalocsa ellen a KLC – képekkel

A Kecskeméti LC szombaton a Kalocsát fogadta a Széktói Stadionban a megye I. utolsó fordulójában. A vártnál jobban megizzadtak, de megőrizték hibátlan mérlegüket.

Az már az első percekben látható volt, hogy a Kalocsa nagyon komolyan veszi a találkozót, rendkívül szervezetten futballoztak és védekeztek. Az első percek rohamait sikerült átvészelniük, így szűk félórán keresztül inkább csak lehetőségeket jegyezhettünk fel, egyedül Balog ziccere volt nagyobb helyzet. A vendégek a kontrákban bíztak, Keszthelyit igyekezték tömni hosszú labdákkal, de ezeket a védelem jól hatástalanította. A 27. perctől aztán már komoly gólszerzési sanszok adódtak, ám Salami és Balog fejesei sem találtak kaput. A 44. percben aztán megtört a jég, Tóth baloldali beadását csúsztatta a kapuba Salami, 1-0.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A második félidőt tompán kezdte a Kecskemét, nem igazán találták a játék ritmusát, Balog és Selyem távoli lövésein kívül nem jutottak igazán a kapu közelébe. A Kalocsa ráérzett a lehetőségre, helyenként okoztak némi veszélyt pontrúgásiakkal. Az egyik ilyen szituációnál el is aludt a KLC, egy lecsorgó szabadrúgás Nasz elé került, aki közelről a hálóba is pofozta a labdát, 1-1. Nem törte meg a balszerencsés találat a hazaiakat, azonnal támadásba lendültek, és végül Kitl pontos centerezését a kapuba is vágta Salami három minutummal később, 2-1. A hajrában rengeteg esélyü adódott a meccs eldöntésére, ám Tóth közeli pörgetése és Farkas fejese is fölé ment, Kitl lövését a kapufára tolta a kapus, majd a 79. percben Salami is az üres kapu fölé stukkolt. A legvégén aztán kinyíltak egy szöglet után a vendégek, Selyem lódult meg, aki előbb Vladult hozta helyzetbe, az ő lövését még védte a kapus, ám a kipattanót a támadást követő fiatal játékos bevágta, 3-1.

Szabó Tibor: Nagyon nehéz meccset játszottunk, a Kalocsa megnehezítette a dolgunkat, szervezetten védekeztek. A mi játékunk ma pontatlanabb volt a megszokottnál, így végig kiélezett meccset játszottunk. Ennek ellenére megérdemelt győzelmet arattunk.

A Kecskeméti LC számára a tétmeccsek ezzel véget értek erre az évre, ám novemberben edzésben marad a csapat. Néhány nap pihenőt követően folytatódik a munka és edzőmeccsek is szerepelnek még a programban, melyről jövő héten számolunk be bővebben.

Kecskeméti LC – Kalocsai FC 3-1 (1-0)
Megye I. 13. forduló, Széktói Stadion

KLC: Belecan – Fűzfa, Rozsi (Hajnal 69.), Farkas – Nemesvári (Selyem 59.), Terbe, Szabó, Tóth (S. Juhász 81.) – Kitl – Balog (Vladul 81.), Salami.

KFC: Vatai – Zorván, Nádasdi (Mátyás 66.), Kollár, Dostyicza, Follárdt (Csesznók 80.), Keszthelyi, Vuits A., Vuits V., Nasz, Rábóczki.

Sárga lap: Farkas, Szabó, Rozsi ill. Keszthelyi, Vuits A., Nasz
Gól: Salami (44., 71.), Selyem (91.) ill. Nasz (68.)

Hozzászólások

  1. Pingback: Piros lapokkal és pofonokkal ért véget az ősz a megyei I-ben – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés