kesport.hu

Superclásicot rendeznek hétfőn a Messziben

Az utóbbi időben hullámzóan teljesítő Scoregoal Kecskeméti Futsal Club a Dunakeszi Kinizsit fogadja november 6-án, hétfőn 20.00 órakor a Messzi István sportcsarnokban.

A Dunakeszi Kinizsi eddig két egységgel tudott csak többet szerezni a kecskemétieknél, így a 4. helyen állnak, míg a hírös városiak az 5. pozícióból várhatják a hétfő estét. A vendégek jó szériában vannak, legutóbb 10-5-re nyertek a Gyömrő ellen, előtte pedig az éllovas Csenger otthonából hozták el a három egységet. A Scoregoal eddig kiismerhetetlen, hiszen az NB I-be vágyó Csömört legyőzték hazai környezetben, majd kikaptak az idei szezonban visszafogottan muzsikáló Újpest FC otthonában. Így tehát nehéz megjósolni, hogy mi is lesz hétfőn este a Messzi István sportcsarnokban, egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány.

Az Újpest ellen két gólt szerző Móra Viktort kérdezte portálunk egy nappal a Superclásiconak keresztelt összecsapás előtt:

“Az utóbbi hetekban valóban rapszódikus a teljesítményünk, és most jönnek az igazán nagy erőfelmérők számunkra. A Dunakeszi mumusnak számított tavaly, bár kétszer döntetlent értünk el ellenük a rájátszásban, így mi is tudtunk borsot törni az orruk alá. Nagyon bízom benne, és szerintem az egész csapat, hogy most sikerül megtörnünk a jeget, és egy ilyen fontos rangadón újra elindulhatunk felfelé. Úgy gondolom, hogy képesek lehetünk a három pont megszerzésére, csak ez lebeg a szemünk előtt. A szurkolóink nagy segítségünkre lehetnek, ők lehetnek a hatodik játékos a pályán!”

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés