kesport.hu

A Scoregoal élen jár az innovációban

Már megszokhattuk a kecskeméti futsalosoknál, hogy élen járnak az új kezdeményezésekben, ám ezúttal mertek merészet lépni, és egy igen jövőbe mutató együttműködést hoztak tető alá.

Mint azt dr. Vercz Tamás ügyvezető tulajdonostól megtudtuk, a sport mellett kiemelt figyelmet fordítanak játékosaik tanulmányaira, ezért egy oktatási stúdióval karöltve, új programba vágják fejszéjüket.

– A kecskeméti Simple idegennyelv oktató vállalkozásnak köszönhetően nem csak egészségesebbé tehetjük a hozzánk járó utánpótlás futsalosokat, hanem okosabbá, a világra nyitottabbá. A klub égisze alatt játszó, és futsal igazolással rendelkező gyermekek havi 2 ingyen nyelvórát kapnak a Simple-nél. A foglalkozásokon játékos feladatokkal, az életkornak megfelelően több nyelv közül is választhatnak az érdeklődők. Úgy gondolom, hogy ezzel a kezdeményezéssel picit úttörők is vagyunk, én nagyon bízom a program sikerességében – mondta el a klubvezető portálunknak.

Ha szeretnél csatlakozni, nincs más dolgod, mint írni egy levelet az info@scoregoal.hu címre, és minden részletről tájékoztatnak a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club munkatársai.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés