kesport.hu

Az utolsó őszi hazai bajnoki jön az SC Hírös-Ép számára

A 28 egységgel 4. helyezett Pálmonostorát látják vendégül a kék-sárga kecskemétiek vasárnap 13:30-kor a Műkerti Sportcentrumban.

A vendégek négy ponttal többet szereztek az elmúlt tizenegy fordulóban a kecskemétieknél, így nem lesz helycsere egy esetleges hazai győzelem esetén sem. Ettől függetlenül fontos a három pont megszerzése, mert nagyon szoros a mezőny közepe, így minden találkozónak, megszerzett egységnek nagy jelentősége van. Kovrig Ákos már nem számíthat a keret összeállításakor Ebalára, akitől elköszönt az egyesület, viszont játszani fog újra Visinka Ede, aki stabilitást adhat hátul.

– Van még két meccsünk az őszből, az utolsó hazai most vasárnap lesz a Pálmonostora ellen. Szeretnénk szépen búcsúzni a szurkolóinktól, és begyűjteni a három pontot. A maródiak közül úgy tűnik, hogy Visinka Ede vissza tud térni, fontos lenne a személye az egész csapat számára. Tudjuk, hogy ellenfelünk jó erőkből áll, nem hiába vannak a dobogó közelében, de én úgy gondolom, ha mindenki a maximumot nyújtja tőlünk, akkor itthon maradnak a pontok!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés