kesport.hu

Balassagyarmaton hagyta a pontokat a KTE-automatika.hu

A két pont megszerzésének reményében lépett pályára szombaton este Balassagyarmaton a KTE-automatika.hu kézilabdacsapata, ám nem sikerült egyet sem szerezniük.

Az első félidő elején kapkodva kezdett a hírös városi alakulat, és hiába kért időt Ocsovai Zsolt már a 10. percben 7-3-as állásnál, a különbségből nem tudtak faragni Füstösék. A pályán olykor túlságosan kemény ütközéseket is láthattunk, Bujdosó volt többször is a szenvedő fél. A félidő derekán elkezdte aztán a kecskeméti együttes a zárkózást, ám több elpasszolást követően megint 3-4 gólosra duzzadt a differencia, a félidő 16-12-vel ért véget.

A folytatásban mindent megpróbáltak a vendégek, hogy csökkentsék hátrányukat, de a kapus mezőnyjátékosra való cserelése megbosszulta magát, így egyre jobban húzott el a Balassagyarmat, a 35. percben már 20-13 volt az állás. Horváth Andor és Kátai rázta meg magát aztán, így sikerült újra visszajönnie a meccsbe a kecskemétieknek, tíz perccel a vége előtt 23-21-re sikerült zárkózni. A hajrában aztán a szerencse is elpártolt Ocsovaiéktól, hol a hazai kapus hárított nagy bravúrral, hol a kapufáról kifelé vágódott a játékszer. A Balassagyarmat minden egyes támadásánál rutinosan húzta az időt a kétgólos fór tudatában, közben pedig kezdtek az indulatok is elszabadulni – ez a kétperces kiállítások számában mutatkozott meg a legjobban. A végén még Miss lőhetett egy hétméterest, amelyet értékesített is, de ez nem volt elég a pontmentésre, a vége 27-26.

Ocsovai Zsolt értékelése: – Az első félidőben kritikán aluli volt a védekezésünk, ennek is köszönhetjük a vereséget. Többen is tudásuk alatt teljesítettek, talán egy embert lehet kiemelni, akire nem lehetett ma panasz. Hiányzott a minimális plusz, a tűz, ez így nem mehet tovább.

Balassagyarmat – KTE-automatika.hu 27-26 (16-12)
férfi kézilabda NBI/B keleti-csoport, 8. forduló

Kecskemét gsz.: Horváth A. 3, Petrik Varga 4, Mazák 1, Miss 5, Bujdosó 2, Füstös 7, Kátai 3, Szamos 1.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés