kesport.hu

Parázs összecsapást nyert meg az SC Hírös-Ép

Vasárnap délután a Pálmonostorát fogadták a kecskeméti megye II-es labdarúgók a Műkerti Sportcentrumban. A végig kiélezett összecsapás végül nem ért véget kiállítás nélkül, de a hazaiakat kedvét ez sem ronthatja el, hiszen győzelemmel zárták utolsó hazai őszi meccsüket.

Jól indult kecskeméti szempontból az összecsapás, hiszen Visinka szépségdíjas fejesével korán vezetést szereztek. A félidő hajrájában aztán egalizálni tudtak az agilis vendégek: Szikora nyargalt végig a pályán, majd helyezett higgadtan a hálóba, így 1-1-el ért véget ez a játékrész.

A folytatásban is mindkét gárda kezdeményező volt, ám az SC Hírös-Ép-nek talán nagyobb helyzetei voltak. Marozsi először még hibázott, majd a 62. minutumban már szépen lőtt a jobb alsóba, 2-1. Mindent egy lapra feltéve kezdtek rohamozni aztán a pálmonostoraiak, nagy területeket hagyva a hátuk mögött. Egy kontra végén aztán szerencsésen került Laczkó elé a játékszer, és a kecskeméti köszönte szépen, közelről bevette a kaput, 3-1. A végére még egy kis kakaskodás, illetve egy szép szabadrúgásgól tette emlékezetessé a megye II-es derbit, de a lényeg, hogy a három pont a Műkertben maradt, így egy pontra megközelítette a Pálmonostorát az SC Hírös-Ép.

Kovrig Ákos vezetőedző értékelése: – Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben győzelmet tudtunk szerezni. Úgy gondolom, hogy már az első félidőben simábbá tehettük volna az összecsapást, de aztán másképp alakult. Volt minden a második félidőben, ami kell egy ilyen megyei derbihez: sok gól, kiállítások. A játékvezető véleményem szerint jó szellemben vezette a meccset, így sikerült megakadályoznia, hogy eldurvuljon a helyzet a végén. Ellenfelünket is dicséret illeti, hiszen egy szimpatikus, nagyot küzdő csapat képét mutatták, így még inkább nagy fegyvertény a győzelmünk. Gratulálok a fiúknak!

SC Hírös-Ép – Pálmonostora 3-2 (1-1)
megye II., északi-csoport 14. forduló

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés