kesport.hu

RUK: U9-es tornával zárják a régiós munkát vasárnap

A Kecskeméti Regionális Utánpótlás Központ a munkát segítő Minősített Utánpótlás Központokkal karöltve – az MLSZ által elfogadott szakmai koncepciónk alapján – a 2017-es évben kezdte meg a közös munkát. A szeptemberben induló edzésprogramot egy U9-es tornával zárják vasárnap Tiszakécskén.

A hatékony együttműködésnek köszönhetően ebben a félévben kialakultak a csoport és alközponti, valamint a régiós válogatottak, részükre havi rendszerességgel közös edzéseket tartottak a szakemberek. 2017. februárjában hagyományteremtő jelleggel, a régiós utánpótlás központok közül elsőként szerveztek tornát a minősített utánpótlás központok bevonásával az U13-as korosztály számára. A rendezvényen meggyőződhettek a nagypályára készülő korosztály tudásáról, az alközpontok igen színvonalas mérkőzéseket játszottak.

A szeptemberben indult tehetséggondozási program során az U9-es korosztály legtehetségesebb játékosai is rendszeresen részt vettek a válogatott edzésein. Az alközponti válogatottak U9-es korosztálya – a régióból kiválasztott 72 legtehetségesebb játékos – számára lehetőséget kívánnak biztosítani, hogy magas színvonalú mérkőzéseken mutathassák meg tudásukat, erre a tornára Tiszakécskén kerül sor vasárnap.

Kecskeméti Regionális Utánpótlás Labdarúgó Torna
Időpont: 11.19. (vasárnap), 9:00 – 16:00
Megnyitó: 9:30

Helyszín: Tiszakécske Városi Sportcentrum, Műfüves Csarnok (Tiszakécske, Strand utca 1.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés