kesport.hu

KTE-automatika.hu: Menekülés a győzelembe

Nehéz, de nem reménytelen helyzetből várja a péntek este hét órakor kezdődő összecsapást a KTE-automatika.hu férfi kézilabdacsapata.

A hírös városiak ezúttal a Törökszentmiklósi Székácsot fogadják a Messzi István Sportcsarnokban. Egészen biztosan kemény ütközetre számíthatnak a kilátogatók, hiszen a Székács csupán egyetlen ponttal van lemaradva a tabellán a Kecskeméttől. A hazai gárdának itthon ebben a szezonban még nem termett babér, hiszen győzelmeiket idegenben szerezték. Ezúttal úgy készülnek, hogy kárpótolják a szurkolókat.

“Pénteken olyan mérkőzés következik, amit meg kell nyernünk. Ezúttal nincs vita, nincs mellébeszélés, kötelező a győzelem – mondta Ocsovai Zsolt vezetőedző a mérkőzés előtt. Meghajtottam a héten a fiúkat, edzettünk orrvérzésig, ebben partnerek voltak a játékosok. Egy alapos beszélgetésen vagyunk túl, a vezetőség meghallgatta a játékosok kéréseit, mi pedig emlékeztettük a csapatot a bajnokság elején kitűzött célokra. Balassagyarmaton, az egygólos vereség után hangsúlyoztam, hogy ez így nem mehet tovább – úgy gondolom megértették a srácok és ennek megfelelően várják a Székács elleni összecsapást. Győzni fogunk” – tette hozzá a szakember.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés