kesport.hu

Magabiztos győzelemmel tért vissza a KTE-automatika.hu

Pénteken este a Törökszentmiklósi Székácsot fogadták a Messzi István sportcsarnokban a férfi kézilabdázók, és magabiztos győzelmet szereztek.

Fontos volt a két pont bezsebelése a hírös városiaknak, hiszen a legutóbbi két fordulóban nem tudtak pontot szerezni. Az előzetes fogadkozásoknak megfelelően teljes erőbedobással kezdtek az Ocsovai-tanítványok, és a 8. percre már három góllal meg tudtak lógni. Bujdosó és Gyárfás tréfálta meg többször is a vendégek védelmet, egyre biztosabbá vált a hazai előny, már hét gólos volt a kecskemétiek fórja, 15-8. A félidő hajrájára még tudott némileg kozmetikázni a Székács, így 16-11-el mentek az öltözőbe az együttesek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A szünet után Bujdosó ott folytatta, ahol abbahagyta, ő szerezte a KTE-automatika.hu első gólját a második etap legelején, majd Horváth Andor a szélről mattolta az ex-kecskeméti Rizinger kapuját. Eztán viszont kisebb áramszünet jött hazai oldalon, és kettőre olvadt az előnyük, így Ocsovai időt volt kénytelen kérni. Sikerült rendezni a sorokat: Petrik Varga, Kátai és Horváth találataival újra magabiztossá vált a két gárda közti különbség. A legvégén már minden bejött, és 28-21-el megérdemelten húzta be a két egységet a győzelemért a Kecskemét.

Ocsovai Zsolt értékelése: – Gratulálok a fiúknak, megdolgoztak ezért a győzelemért! Kellemetlen ellenfél volt a Székács, mert hiába mentünk el többször, több góllal, nem adták fel. A végén aztán sikerült átlépnünk saját árnyékunkon, és magabiztosan nyerni. Minden győzelem értékes, bízom benne, hogy abból a pici gödörből, amiben voltunk, ezzel sikerült kijönnünk. Jövő héten Békésen is harcos játékot várok, bízom a csapatban, és a jó folytatásban!

KTE-automatika.hu – Törökszentmiklósi Székács 28-21 (16-11)

Kecskemét gsz.: Horvát A. 6, Miss 6, Petrik Varga 4, Bujdosó 6, Kátai 2, Gyárfás 2, Szamos 2.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés