kesport.hu

Óriási az érdeklődés a KRC vasárnapi rangadója iránt

Még a megyehatáron túlról is érkezett megkeresés a klub felé, továbbá az iskolák számára külön versenyt is hirdetett a HÉP-Kecskeméti Röplabda Club.

Vasárnap 17.00 órakor játssza a Messzi István sportcsarnokban első hazai igazi rangadóját a férfi felnőtt röplabdacsapat, amelyet nagy várakozás előz meg mind a játékosok, mind a szurkolók részéről. Mint megtudtuk, az ország számos pontjáról várnak érdeklődőket az örökrangadóra, és a kecskeméti “röplabdás” iskolák is szép számmal bejelentkeztek. Utóbbiak számára versenyt is hirdetett a klubvezetés, a legtöbb fiatalt mozgósító intézmények ajándékokkal, jutalmakkal lehetnek gazdagabbak.

Az összecsapás előtt a korábban sok évet Kecskeméten játszó Csala Bernátnak köszönik meg áldozatos munkáját.

A hosszú éveken át Kaposváron játszó Deák Márkot kérdezte portálunk, hogyan várja a számára különösen pikáns bajnoki rangadót:

– Az első olyan rangadó lesz a szezonban, amit hazai pályán vívhatunk, így egyértelműen csak a győzelem lehet az elfogadható számunkra – kezdte a HÉP-KRC liberója. – A szerdai kupameccs után 100%-ban csak a vasárnapra fókuszálunk, videós elemzésekkel is készültünk a Kaposvárból. Szombaton és vasárnap is lesznek még tréningek, a legjobb formában várjuk a rangadót. Engem személy szerint nem befolyásol, hogy volt csapatom ellen kell bizonyítani, én az életem azt a szakaszát lezártam, mikor ide igazoltam a nyáron. Az egész csapaton érzem a bizonyítási vágyat, szeretnénk megmutatni, hogy igenis el tudjuk érni magasra tett céljainkat a végelszámolásnál!

HÉP-Kecskeméti Röplabda Club – Fino Kaposvár
férfi röplabda NB I., 9. forduló
2017.11.19, 17:00
Messzi István sportcsarnok

Előtte NB II-es bajnoki találkozó 14.00 órától a Gyöngyös ellen.

A beléptetés már 16.00 órától kezdődik, külön kérik a meccsre kilátogatókat, hogy időben érkezzenek a Messzi István sportcsarnokba. A diák és nyugdíjasok számára egységesen 500, a felnőtteknek pedig 1000 forintba kerül majd a belépő, amelyet a helyszínen lehet megváltani.

HÉP-Kecskeméti RC – Fino Kaposvár bajnoki rangadó

Újabb rangadó előtt áll a bajnokságban csapatunk, ezúttal a Fino Kaposvárral csapnak össze Dávid Zotyáék. A meccsnek a kecskeméti Messzi István…

Hozzászólások

  1. Pingback: Nagy csatára számítanak a Fino ex-kecskeméti játékosai – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés