kesport.hu

Vízválasztó mérkőzés előtt a Scoregoal

Három meccs óta nem tudott pontot szerezni az NBII-es futsalbajnokság keleti-csoportjában a hírös városi alakulat, így égető szükségük lenne hétfőn este a három pont bezsebelésére.

A legutóbbi, csengeri meccs után is vízválasztónak nevezte a hétfői, Gyömrő elleni összecsapást Cserenkó Szabolcs vezetőedző, és tanítványa, Gavula Levente is hasonlóan vélekedik az előttük álló meccseről. A gólerős játékos nagypályás csapatával, a Kerekegyházával az élről várhatja majd a tavaszt a megye II-es bajnokságban – erről hétfőn közlünk interjút -, ám kispályán még van mit bizonyítaniuk:

– Az utóbbi hetek sikertelensége szerencsére nem vette el a kedvünket a játéktól, sőt szeretnénk megmutatni, hogy többre vagyunk képesek. A héten teljes erőbedosábbal készültünk, nem kifejezetten a Gyömrő ellen, hanem általánosságban próbáltuk fejleszteni a csapaton belüli kémiát. Mindenki átérzi a helyzet súlyosságát, tudjuk, hogy mindenképpen győznünk kell. A 6. helyről várhatjuk a meccset, ellenfelünk pedig három ponttal hátrébb a 8. pozíciót foglalja el. Győzelem esetén még marad esélyünk az élmezőnyhöz csatlakozni, ellenkező esetben viszont leszakadnánk. Nagy csatára számítok, de a szurkolókkal kiegészülve úgy gondolom, hogy tudjuk hozni majd a hétfő esti össecsapást!

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – UFC Gyömrő

No Description

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés