kesport.hu

Százig jutott a KKC az ELTE ellen

archív fotó - Hegedűs Hunor

Magabiztos, 45 pontos győzelmet aratott a Kecskeméti Kosárlabda Club az ELTE Fortis csapata ellen, így sikerült feledtetniük az előző fordulóban elszenvedett nagyarányú vereséget.

A helyi fiatalokra alapozó Kecskeméti KC már az első félidőben eldöntötte a meccs kimenetelét, és győzelmüknek köszönhetően elkezdték a felzárkózást a tabellán. Ha a héten a DVTK U23-as csapatát, és a Kiss Lenke KS-t is legyőzik, máris az élmezőny alján találhatják magukat.

Farkas Petra, a KKC játékosa: – Ebben a bajnokságban mi eléggé fiatal csapatnak számítunk, ee ez soha nem volt hátrány. Úgy érzem, most jön az az időszak a csapat életében, ahol mindenki egyaránt, ugyanolyan lelkesedéssel veti bele magát a mérkőzésekbe. Sokadik meccsünk volt ez az idényben, most igazán sikerült megmutatnunk igazi arcunkat. Igaz, volt olyan mérkőzés is, ahol sajnos ez sem volt elég. De mindezek ellenére nagyon büszke vagyok a csapattársaimra, es csak annyit tudok mondani, hogy nem állunk meg, mindig a győzelem a cél!

Kónya Levente edző: Gratulálok a lányoknak, mestermunka volt! A fölényes győzelem mellett érdemes megemlíteni, hogy egy pillanatig sem erőlködtünk, könnyeden és dinamikusan játszottunk. Szinte végig egymás helyzetbe hozására törekedtünk, aminek köszönhetően gyönyörűen járt a labda, és lehengerlő produkciót nyújtottunk egy remek hangulatú mérkőzésen. Igyekszünk tovább haladni ezen az úton. Végezetül szeretném megköszönni ellenfelünknek a sportszerű játékot, minden dicséretet érdemelnek példás hozzáállásukért.

Kecskeméti KC – ELTE Fortis 100-55 (29-14, 25-14, 24-13, 22-16)
Amatőr Női kosárlabda NB, piros-csoport

KKC pontszerzők: Kurtz 15/3, Farkas 18/3, Fekete 4, Rácz 6, Király 12/6, Burján 19/6, Révész S. 12, Kálló 14.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés