kesport.hu

Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el a Scoregoal

Hétfő este a kecskemétiek hazai pályán az UFC Gyömrő együttesétől szenvedtek fájó vereséget.

A mérkőzés első félideje – csakúgy, mint az egész mérkőzés – rendkívül kiegyenlített volt. Egyik kapusnak sem kellett igazán nagy bravúrokat bemutatnia, köszönhetően annak, hogy mindkét csapat a biztonságra fektetett nagyobb hangsúlyt. Az első félidő vége előtt 6 másodperccel egy labdavesztést követően büntetett a Gyömrő: Kalina közvetlen közelről passzolta be a hosszúra a labdát, 0-1.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A második játékrészt nagyon határozottan kezdte meg a Kecskemét, a 22. percben egy formás támadás után Ferenczi volt eredményes, majd hét perccel később a mezőnyfölény újabb gólban mutatkozott meg: Marsa gyönyörű passzát Gavula értékesítette, ezzel már a Scoregoalnál volt az előny, 2-1. Nem vezetett sokáig a Kecskemét, a 31. percben egy védelmi megingás után Reich talált be kiszorított szögből, 2-2. Öt minutummal a vége előtt pedig újra gólt szerzett a Gyömrő, a hazaiak saját térfelükön vesztettek labdát, amit újra Reich használt ki könyörtelenül, 2-3. Ezután a Scoregoal kapusának lehozatalával öt a négy elleni játékot játszott, de pontatlanság és lassúság jellemezte produkciójukat, így a vendégek örülhettek a győzelemnek.

Cserenkó Szabolcs vezetőedző értékelése: – Elsősorban nekem ég az arcom, hogy négy meccs óta nem tudunk nyerni, pontot szerezni. Ilyenkor az edzőt szokták elővenni általában, de azért nehéz elmenni olyan dolgok mellett, amik folyamtosan jönnek szembe. Megbeszéljük, kielemezzük, mégis ilyen hibákból kapjuk a gólokat, tálcán kínáljuk az ellenfélnek a lehetőségeket. Egyértelműen mentális dolgokról van szó, nem tudom ki az alkalmatlan, vagy az illető, vagy én, de ez így nem mehet tovább, kellemetlen már mindenkinek. Továbbra is azt mondom, hogy nem ég a ház, a 6. helyre oda tud érni a csapat az alapszakaszban. Az a pár fő fog tudni csak játszani a későbbiekben, akikben van tartás és akarat, nem utolsó sorban tudás!

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – UFC Gyömrő 2-3 (0-1)
férfi futsal NBII ., keleti-csoport., 11. forduló

Gólszerzők: Ferenczi, Gavula illetve Kalina, Reich 2.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés