kesport.hu

Csütörtökön találkozott először az amatőr válogatott

A masszív köd nem kedvezett a labdarúgóknak, sem a fotósunknak.

Vanó Sándor a Műkertvárosi Sportcentrumban tartotta meg csütörtök este az első edzést, mely egy egymás közti játékot jelentett. A keret nem minden tagja tudott megjelenni az első foglalkozáson, illetve sérülés is átalakíthatja a terveket.
Összesen 22 játékos lépett pályára a műfüves pályán, a hiányzók miatt Vanó Sándor azt a Valkai Tamást is meghívta, aki előre lekötött utazása miatt nem tud részt venni a decemberi tornán, de két éve a keret tagja volt, így örömmel segítette ki a csapatot. A 26 fős keretből Kohány Gábor, Nyerges Zoltán, Tóth Péter és Palásti Sándor hiányzott, Szabó Szilárd pedig megsérült, így rá aligha számíthat már az amatőr válogatott vezetőedzője.

A keretet így két csapatra osztotta fel Vanó Sándor, ezt követően pedig egy 2×35 perces játék következett, ami igazságos eredményt hozott. Először a piros megkülönböztető mezben játszók húztak el, akik Máruska, Erős és Nébl találataival már 3-0-ra is vezettek, de innen is fel tudtak állni a zöldek, akik Dostyicza, Káli és Juhász góljaival egalizáltak a második játékrészben.

Piros csapat: Urlauber – S. Juhász, Rozsi, Nasz, Varga – Máruska, Nádudvari, Kohány B., Nébl – Erős, Gavula-Recte.

Zöld csapat: Eifert – Molnár, Hegedűs, Valkai, Princz – Tóth, Kitl, Dostyicza, Juhász – Káli, Sudár.

Az első találkozót követően Vanó Sándort kértük fel egy rövid értékelésre: „Nagyon pozitív érzéseim voltak az első találkozó alatt, és most utána is. Ugyan vannak olyanok, akik jelenleg, vagy korábban játékostársak voltak, azért sok klub adja a bő keretet, nem mindenki ismeri a másikat, maximum csak ellenfélként. Ettől függetlenül mindenki komolyan vette a meccset, maximális odaadással futballozott, így a játékkal is elégedett voltam, a csapatok kitettek magukért. Őszintén mondom, hogy már most fáj a szívem, ha a keretszűkítésre kell gondolnom. Szeretném megköszönni a játékvezetők munkáját is, illetve Valkai Tominak is azt, hogy kisegített minket, sajnálom, hogy nem tud velünk jönni Gyulára.”

A Bács megyei amatőr válogatott szombaton Nógrád megye legjobbjaival játszik edzőmeccset, ezt követően kerül sor a keret szűkítésére, a tornán 18 játékos szerepelhet egy játéknapon. A találkozó 13:00-kor kezdődik a Műkertvárosi műfüves pályán.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés