kesport.hu

Videó: Három góllal voltak jobbak a Bács megyeiek

Egy hét múlva már a régiós tornán szerepel majd a Bács megyei amatőr válogatott, így a Nógrád megye elleni edzőmeccs főpróbának számított a csapat életében. A szombati találkozó tétje a kerettagság is volt a játékosok számára, akik magabiztos, 3-0-os sikernek örülhettek.

Bács megye tulajdonképpen a mérkőzés elejétől magához ragadta a kezdeményezést, néhány perc puhatolózás után már helyzeteket is láthattunk, ám Kitl elhibázta az első tiszta ziccert. Vanó Sándor számára így sem indult jól a meccs, hiszen a szűkítés kapcsán megint egy sérülés alakította át terveit, Molnár Tamás percekkel a kezdés után cserét kellett kérjen.

A válogatott teljesítményét ez sem vetette vissza, helyenként kifejezetten szép akcióknak tapsolhattak a kilátogatók, a 3×30 perces találkozó első harmadában aztán jött a vezetés is, Kitl kapott jó labdát egy kisjáték végén tiszta ziccerben, majd a léc alá bombázott. Nem sokat kellett várni aztán az újabb találatra sem, még ugyanebben az etapban Palásti is feliratkozott a góllövők közé.
Az utolsó kettő harmadban tovább kísérletezett Vanó Sándor, aki kivétel nélkül jó teljesítményeknek örülhetett, minden futballista nagy motivációval vetette bele magát a találkozóba. A második félórában ismét adottak voltak a lehetőségek, Nógrád főleg pontrúgásokból tudott odaérni kapunkhoz, de gólt megint mi szereztünk. Juhász lövése még kifelé pattant a kapufáról, ám a kipattanót Káli szép mozdulattal vágta be 5 méterről, amivel a végeredményt is kialakította. Az utolsó harmadban további taktikai variációkat és játékosokat is tesztelt Vanó Sándor, gól azonban már nem született.

Bács-Kiskun megye – Nógrád megye 3-0
Edzőmeccs, Műkertvárosi Sportcentrum

Bács: Urlauber – Molnár, Rozsi, Nasz, Princz – Hegedűs – Tóth R., Palásti, Nádudvari, Máruska – Kitl.
Csere: Eifert, Tóth P. (kapusok), S. Juhász, Varga, Juhász, Erős, Kohány B., Sudár, Gavula-Recte, Káli.

gólszerzők: Kitl, Palásti, Káli.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés