kesport.hu

16 között a kupában a Scoregoal

A kecskeméti futsalosok csütörtökön Vácon vívták ki a továbbjutást a Magyar Kupában.

Nem volt véletlen a váciak sikere a bajnokságban a Dunakeszi ellen, masszív ellenfélként léptek fel a Scoregoallal szemben, így egészen a 11. percig kellett várni a vendégek első találatára. Marsa csapta be a védelmet, majd lőtt a kapu bal oldalába, 0-1. Eztán is inkább kecskeméti helyzeteket jegyezhettünk fel, ám gyűltek közben a faultok is. A váciak 10 métereshez jutottak, ezt Hegyvári értékesítette a 17. percben, ezzel visszahozva együttesét a meccsbe, 1-1. A hírös városiak azonban nem törtek meg a balszerencsés gól után, ismét Marsa villant a 20. percben egy szép egyérintős játék után. A félidő tehát 1-2-vel ért véget.

A második húsz percben továbbra is a Scoregoal akarata érvényesült, a Vác kontrákból próbált veszélyes lenni. A 22. percben máris sikerült növelni a vendégek előnyét: Móra szabadrúgásból talált a kapuba némi szerencsével, 1-3. A hazaiak gyűjtötték be ezúttal hamarabb a hibákat ebben az etapban, ám a Kecskemét kétszer is kihagyta a büntetőt. Eztán veszélyes hazai helyzeteket jegyezhettünk fel, de Peltzer a helyén volt, kritikus pillanatokban mentette meg csapatát a góltól. A legvégére maradt a csattanó: Gomez kísérletét még hárítani tudta a hálóőr, de érkezett Móra, aki megszerezte a mindent eldöntő negyedik Scoregoal-találatot, 1-4.

Koós Károly megbízott edző: – Gratulálok a fiúknak, csapatként küzdöttek és érték el a továbbjutást! A mostani meccsünk picit izgalmasabb volt, mint a gödöllői, habár abban hasonlítottak egymásra, hogy helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani sokszor, így a végére maradt a döntés. A sorsolás december 7-én lesz. Én, edzőként szeretnék egy hasonló kaliberű csapatot ellenfélnek, mint mi vagyunk, és menni még egy kört legalább. A hétfői, Gyöngyös elleni meccsre az elmúlt két győzelmei remélem erőt adnak, nagyon fontos lesz az a hazai meccs, várjuk szurkolóinkat a sportcsarnokba!

Váci FSE – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 1-4 (1-2)
Magyar Kupa, 2. forduló

gsz.: Hegyvári, illetve Marsa 2, Móra 2.

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés