kesport.hu

Scoregoal: Fontos meccs jön a rájátszás szempontjából

A hírös városiak utóbbi két mérkőzésüket megnyerték – egyet a bajnokságban, egyet a kupában -, ám a hétfői, hazai meccs a Gyöngyös ellen fontos kérdéseket dönthet el.

A Magyar Kupa következő fordulójába jutott csütörtökön a kecskeméti futsalcsapat, így izgatottan várják, milyen osztályú és nehézségű ellenfelet vet eléjük Fortuna. Mindezek előtt azonban hétfőn hazai környezetben fogadják a Gyöngyöst, amely közvetlenül a hírös városiak mögött áll a pontvadászatban, és mindössze két egységgel szereztek kevesebbet. A rájátszás szempontjából tehát különösen fontos lesz ennek a meccsnek a kimenetele, hiszen ha győzni tudnak a hírös városiak, akkor nagy lépést tehetnek a felsőházi pozíció felé.

A meccs előtt Kovács Józsefet, a Scoregoal játékosát kérdeztük, mit vár a hétfő esti összecsapástól: – Hatpontos meccs előtt állunk, mindenki tudja, hogy sok múlik ezen a bajnoki derbin. Tudjuk, hogy a felsőház kiharcolásához szükségünk van a győzelemre, és ezért mindent meg is teszünk majd. Az elmúlt két mérkőzésen újra lendületet kaptunk, én bízom a csapatban, hogy ez hétfőn este a Gyöngyös ellen is folytatódik majd!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés