kesport.hu

Mercedes-KLA: Dobogón telel az U17

Az utolsó bajnoki meccseket is lejátszották a Mercedes-KLA korosztályos együttesei 2017-ben.

Az U19 Újpesten kapott ki a szezonzárón, az U16 a Nyíregyháza ellen maradt pont nélkül, nyert viszont az U17, amely így a dobogó harmadik fokán telelhet.

A felnőtt csapat szempontjából azonban van pozitívuma az U19-es meccsnek, hiszen a hosszú ideje sérült Mészáros Dávid első meccsén állhatott kapuban felépülése után.

U19: Újpest FC – Mercedes-KLA 4-1 (3-1)

U19 II. osztály, 15. forduló

KLA: Mészáros – Kemenczés (Vargacz 46.), Módra, Kőrös, Antal – Terbe – Supka (Németh 46.), Farkas, Papp, Rideg (Szekeres 59.) – Bozsik.

Gól: Kőrös (8. – öngól), Bocsi (24.), Barabás (40., 57.) ill. Bozsik (5.)

Kiállítva: Vargacz (90.)

Bódi Attila: Bár úgy érzem, hogy a csapat tisztességgel dolgozott, sajnos komoly sebességkülönbség volt az Újpest javára mozgásban és játékban is. Ez eldöntötte a mérkőzést.

Eredmények, őszi tabella itt!

 

U17: Mercedes-KLA – Nyíregyháza 2-0 (0-0)

U17 II. osztály, 15. forduló

KLA: Kovács D. – Szabó G., Vágó, Hirman, Szász – Richter, Daróczi (Drabik 70.), Schildkraut – Lukács (Orlov 59.), Török (Virág 74.), Bashiri-Shahroodi (Kovács P. 59.).

Gól: Hirman (58.), Richter (59.)

Csima Gyula: Megint egy nagyon jó meccset tudtunk játszani, melyen ellenfelünk inkább a védekezésre összpontosított. Az első félidőben még nem, de a másodikban már értékesítettük helyzeteinket, talán a legjobb pillanatokban. Mindenki maximálisan odatette magát, hogy győzelemmel tudjuk zárni az őszt.

Eredmények, őszi tabella itt!

 

U16: Mercedes-KLA – Nyíregyháza 1-2 (1-1)

U16 II. osztály, 15. forduló

KLA: Szőgyi – Barkóczi, Kovács, Treiber, Sörös (Szebellédi 78.) – Kasztel, Ugrai (Busa 65.) – Szedmák (Szalai 65.), Fekete (Pécsi 70.), Száhl – Bessenyei (Faragó 46.).

Gól: Szedmák (26.) ill. Tangel (15., 75.)

Nagy Lajos: Ismét bosszantó vereséget szenvedtünk, egyenrangú ellenfelek voltunk egy döntetlen szagú meccsen. Sajnos a meccs végén ismét óriási hibát vétettünk védekezésben, így egy büntetővel kikaptunk. Alapvetően a játékunk sem volt megfelelő, talán a legkevesebb helyzetet dolgoztuk ki egész az egész szezonban. Többet kell tenni a győzelemhez!

Eredmények, őszi tabella itt!

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés