kesport.hu

Nagy lépést tett a felsőház felé a Scoregoal – képekkel

Hétfő este a Gyöngyöst fogadták a Messzi István sportcsarnokban, és harcos játékkal tartották itthon a három egységet.

Aki nem foglalt időben helyet a lelátón, az lemaradhatott Marsa Levente gyors góljáról. A kecskemétiek támadója már a második percben vezetést szerzett csapatának szép egyéni megoldást követően, 1-0. Majd egy labdavesztést követően kontrázhatott a félidő derekán a gyöngyösi alakulat, Gomez pedig tisztázni szeretett volna, de saját kapujába talált, ezzel 1-1-re módosult az állás. Egészen öt percig volt egál, eztán Dobosi szép megmozdulása jelentette a 2-1-es vezetést a Kecskemétnek. A szünetig több találat már nem esett, így maradt az egygólos hazai előny.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A fordulás után is dominált a Scoregoal: megint Dobosi vétette észre magát, és egy perc elteltével máris 3-1 állt a kijelzőn. A strandlabdarúgó-válogatott egyik erőssége, Csoszánszki válaszolt aztán, bivalyerős löketét ezúttal nem tudták hatástalanítani, 3-2. Nem sokáig tarthatott az öröm a gyöngyösieknél, hiszen Marsa megint villant, és újra kétgólosra növelte a hírös városi előnyt, 4-2. Majd eztán rögtön a kinyíló vendég védelem között szlalomozott végig Móra, s higgadtan lőtt a hálóba, 5-2. Még ekkor azonban nem dőlt el semmi, 15 perc volt vissza az összecsapásból. A hevesiek mindent elkövettek, hogy zárkózzanak, de Peltzer remek napot fogott, még büntetőt is hárított. A vége 5-2-es, megérdemelt kecskeméti siker.

Győzelmével a Scoregoal biztosította helyét a felsőházi rájátszást jelentő 6. helyen.

Koós Károly megbízott edző értékelése: – Az előjelek jók voltak, bíztam a srácokban. Úgy gondolom, hogy becsülettel megküzdöttek ezért a fontos győzelemért. A kazincbarcikai túrára így pozitív töltettel készülhetünk. Ha továbbra is így tudunk hozzáállni a munkához, akkor a következő meccseink is sikeresek lehetnek!

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Energia SC Gyöngyös 5-2 (2-1)
Férfi Futsal NB II. Keleti csoport, 13. forduló

gsz.: Marsa 2, Dobosi 2, Móra, illetve Gomez (öngól), Csoszánszki.

jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés