kesport.hu

Kiválóan szerepeltek a KESI röpisei Szolnokon

A hétvégén Szolnokon rendezték meg a Dunszt Ferenc fiú országos mini bajnokság első fordulóját, ahol a tornagyőzelmet a KESI-Arany csapata szerezte meg, míg a KESI-Vásárhelyi csapata bronzérmes lett.

Mindkét kecskeméti együttes három győzelmet szerezve lett csoportgyőztes, így a Vásárhelyi csapata a Dággal, az Arany együttese pedig a Szolnokkal küzdött meg a döntőbe jutásért. Előbbinek nem sikerült a bravúr (0:2), míg Nagy Péter tanítványai szoros meccsen (2:1) harcolták ki a finálét a házigazdákkal szemben.

A Vásárhelyi a bronzmeccsen aztán 2:1-re legyőzte a Szolnokot, míg az Arany iskola röpisei az aranycsatában magabiztosan verték a Dágot 2:0-ra.

A bronzos KESI-Vásárhelyi csapatának tagjai: Varga Péter,Sütő Kristóf,Szabó Levente, Szabó Máté,Engel Dorián,Polyák Dániel,Bella Benedek,Seremet Milán,Görög Bence,Mihajlovits Norbert,Kis Marcell, edző: Seremet Attila.

A kupagyőztes KESI-Arany csapatának tagjai: Baracsi Balázs, Szűcs Norbert, Nagy Benedek, Lisku Illés, Farkas Péter, Csujok Gergely, Komáromi Ádám, Zoltai Bence, Faragó Botond, Nagy Levente, edző: Nagy Péter.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés