kesport.hu

Riválist fogad az év utolsó hazai meccsén a HÉP-KRC

Az alapszakasz féltávjánál 2. helyen állnak a férfi röplabdázók, vasárnap pedig már megkezdik a visszavágók sorát, és nem is akármilyen meccsel búcsúztatják a 2017-es hazai évet.

A Pénzügyőr SE otthonában a nyitófordulóban szoros vereséget szenvedtek a hírös városiak, noha húzóemberük, Dávid Zoltán akkor szerzett kisebb térdsérülést. Azóta már kiegyenesedtek az erőviszonyok a pontvadászatban, és a HÉP-KRC hazai pályán eddig veretlen szériát mutatott be, és ezt szeretnék vasárnap is folytatni a fővárosiakkal szemben. A találkozó a naptári év utolsó hazai meccse is lesz egyben, így sok szurkolót, és igazi rangadó hangulatot vár Sasa Nedeljkovic vezetőedő:

– Érezhető volt a héten a csapaton, hogy újabb fontos állomás következik vasárnap, így mindenki a legjavát nyújtotta – kezdte érdeklődésünkre a szakember – Van miért visszavágni, de nem szabad, hogy ez vezéreljen bennünket, óvatosan és okosan kell játszanunk a PSE ellen. A héten a helyszínen tekintettük meg a CEV-kupa mérkőzésüket, így friss benyomásokat kaptunk ellenfelünkről. Úgy gondolom, hogy készen állunk arra, hogy folytassuk jó szériánkat, szeretnénk egy jó hangulatú rangadóval búcsúzni a hazai közönségtől az ünnepek előtt. Ez az összecsapás sok mindent, de nem mindent fog eldönteni az alapszakaszban. Egy biztos, mi mindent megteszünk a három pont megszerzéséért! Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak vasárnap a Messzi István sportcsarnokba, és a Kaposvár elleni rangadóhoz hasonlóan, most is pluszt adnak majd a fiúknak!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés