kesport.hu

A barcikai katlanban bizonyíthat a Scoregoal

Hétfőn nagy erőfelmérő jön a kecskeméti futsalosok számára, hiszen a Kazincbarcikai Ördögök SE vendégeként lépnek pályára.

A kecskeméti odavágón a 4-1-re nyertek a borsodiak a Messzi István sportcsarnokban, és az a győzelmük nem volt alaptalan, hiszen azóta stabilan az élmezőnyhöz tartoznak, jelenleg a 2. pozíciót foglalják el. A Scoregoalnál azóta közös megegyezéssel távozott a vezetőedző, és ez a változás talán serkentőleg hatott a játékosokra, és azóta elkezdték gyűjtögetni pontjaikat. A hírös városiak most a 6., felsőházi rájátszást jelentő helyen állnak, és egy kazincbarcikai pontrablás újabb erőt adhatna nekik az alapszakasz hátralévő részére.

A hétfői túra előtt Móra Viktort, a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club játékosát kérdeztük:

– Hosszú út vár ránk, és nem utolsó sorban nehéz – kezdte a futsalos érdeklődésünkre. – A csengeri meccshez hasonlóan most is kiváló hangulatra van kilátás. A hazai meccsünkön lefociztak minket a barcikaiak, így van miért törlesztenünk. Természetesen ismerjük az erőviszonyokat, így már az is nagy szó lenne, ha pontot tudnánk rabolni tőlük. Mivel korán lesz az indulás, nem biztos, hogy a legerősebb kerettel tudunk utazni, de bízom benne, hogy aki ott lesz, csúszni-mászni fog a pontszerzésért!

Kazincbarcikai Ördögök SE – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club
férfi futsal NB II. kelet, 14. forduló
2017.12.11., 18:30

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés