kesport.hu

Küzdött, de alulmaradt a Scoregoal

archív fotó

Hétfőn a Kazincbarcika vendégeként lépett pályára a tartalékos kecskeméti futsalcsapat az NB II. keleti-csoportjában.

Az első játékrész hazai dominanciával telt, és ez a 9. percben gólban is realizálódott. Sokat hibázott mezőnyben a kecskeméti alakulat, és ezeket rendre megbüntették a magabiztos borsodiak. A 12. és 16. percben is megzörgették az amúgy jól teljesítő Peltzer hálóját, így 3-0-al ért véget az első felvonás.

A szünet után sokkal harciasabban futottak ki a Scoregoal játékosai, de hiába szépítettek korán Móra révén, eztán a szerencse elkerülte őket, nagy helyzetek maradtak kihasználatlanul. Továbbá újra előjöttek a már említett egyéni hibák, és ezekből a Kazincbarcika kétszer is betalált. A végére még maradt egy szépségtapasz, de a lényegen nem változtatott már ez a találat. A végeredmény 5-2 lett a Kazincbarcika javára, akik ezzel felléptek az első helyre. A Scoregoal továbbra is a 6. pozícióban várhatja a folytatást.

Koós Károly megbízott edző értékelése: – A rutin győzött a fiatalság felett. Az első félidőt sajnos nagyon megilletődötten kezdtük, csak a második játékrészre tudtunk igazán felébredni. Voltak bosszantó hibáink, ha ezeket minimalizáljuk, akár nagy riadalmat is okozhattunk volna a hazaiak soraiban. Sajnálom, hogy elszenvedtük első közös vereségünket, de reális ez az eredmény. Ellenfelünknél minden adott, hogy akár megcélozzák a magasabb osztályt is, gratulálok nekik! Ami a folytatást illeti: a héten kettőt tréningezünk, majd hétfőn jön a Vác, nagyon fontos bajnoki lesz az számunkra. Két napra rá pedig kupameccs Dunakeszin, ahol szeretnénk meglepetést okozni, és jó szájízzel zárni az évet!

Kazincbarcikai Ördögök SE – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 5-2 (3-0)
férfi futsal NB II. keleti-csoport, 14. ford.

gsz.: Vígh, Irhás, Balogh, Zimányi, Csicsvári, illetve Móra 2.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés