kesport.hu

Jelentős fejlesztés valósulhat meg a Scoregoalnál

Sokan talán nem tudják, de az Arany János iskola udvarán található műfüves pálya az egyetlen ilyen jellegű magánberuházás Kecskeméten, amelyet a Scoregoal Szabadidősport Kft. valósított meg.

A pálya üzemeltetői azóta még jobban belevetették magukat a kecskeméti sportéletbe, és feltámasztották a sokáig szunyókáló, egyre népszerűbb futsalt.

AZ MLSZ be/SFP-18758/2017/MLSZ számú határozat alapján a Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta a sportszervezet TAO-kérelmét.
Ez egyben azt is jelenti, hogy a dokumentumokban megjelölt légtartásos sátor megépítését is engedélyezte az illetékes szerv.

Az Arany János Általános Iskola sportudvarán lévő műfüves pályát ezeddig csak a tavaszi, nyári és őszi időben tudták használni, ezzel a projekttel azonban megnyílt a lehetőség arra, hogy rossz időjárási körülmények mellett, a téli időszakban is használhassák a pályát az utánpótlás csapatok.

Nem mellesleg ezáltal maga az iskola is kap egy „tornacsarnokot”, hiszen a légtartásos sátor üzemeltetéséből fakadóan, a délelőtti órákban az intézmény használhatja rendeltetésszerűen, azaz testnevelés órák megtartásra. Ez további 600 fő gyermek sportolását teszi lehetővé modern körülmények között.

Jelenleg a pályázat megvalósításához szükséges források összegyűjtése, és a projekt előkészítése folyik – tudtuk meg dr. Vercz Tamás ügyvezető elnöktől, aki hozzátette, szívesen fogadják a sportot támogatni szándékozó vállalkozások megkeresését, felajánlásait.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés