kesport.hu

Későn ébredt a KTE-automatika.hu

Az egész meccsen futnia kellett az eredmény után a kecskeméti férfi kézilabdázóknak.

A 7. percben tudta csak megszerezni első gólját a Kecskemét, így nem kell ecsetelni, hogy rendkívül szétszórtan kezdték az első felvonást. Az ennél nagyobb gond viszont az volt, hogy védekezésben sem tudtak sokat mutatni, így a Nyíregyháza korán tetemes előnyt dolgozott ki: tíz perc után 2-6 volt az eredmény. Emberelőnyben aztán feljavult a KTE-automatika.hu játéka, és sikerült is ledolgozniuk hátrányukat egyetlen találatra, 7-8. Eztán viszont újabb szarvashibákat követtek el, míg a túloldalon minden befelé pattant, így 7-13-nál Ocsovai újra időt volt kénytelen kérni. A különbséget nem sikerült végül csökkenteni a szünetre, 8-14 állt a táblán az első felvonás végén.

Idegesen folytatta a hírös városi alakulat a mérkőzést, olykor érthetetlen bakikat követtek el, így pillanatok alatt már 10 gólos volt a nyírségiek fórja, 9-19. Füstös és Bujdosó vette eztán vállára a hazaiakat, és góljaikkal kozmetikáztak, 15-23. Kapusát lehozva, létszámfölényes játékot kipróbálva sem tudott aztán fentebb jönni a KTE, állandósulni látszott a 7-8 találat a felek között, az 51. percben 19-27 volt az eredmény. A végén aztán bejöttek a nehezebb megoldások is, viszont ezek már csak szépségtapasznak voltak jók. A lényegen nem változtatott, a két pontot a Nyíregyháza zsebelte be, a végeredmény pedig 26-30 lett.

Ocsovai Zsolt vezetőedző értékelése: Végig futottunk az eredmény után, megérdemelten nyert a Nyíregyháza. Nem tudom, miért játszottunk ennyire feszülten, a múlt héten bemutatott, jó produkcióból semmi nem maradt. Sajnos ezzel a vereséggel nagyon csúnyán elrontottuk az őszi mérlegünket.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

KTE-automatika.hu – Nyíregyháza SN Kft. 26-30 (8-14)
férfi kézilabda NBI/B keleti-csoport, 13. forduló

Kecskemét gsz.: Horváth A. 3, Petrik Varga 1, Mazák 4, Miss 8, Bujdosó 2, Füstös 5, Kátai 3.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés