kesport.hu

Jó hírek érkeztek a KRC idei utolsó meccse előtt

A HÉP-Kecskeméti Röplabda Club számára még egyetlen meccs van hátra a 2017-es évből, ám eztán sem áll le az élet, hiszen január 7-én már újabb bajnoki vár rájuk.

A győzelmi szériát Szolnokon is folytatná Sasa Nedeljkovic vezetőedző, aki ezúttal most plusz jó hírekkel is tudott szolgálni:

– Szerencsére nem érezni a csapaton az év végi hangulatot, mindenki maximálisan odateszi magát az edzéseken – kezdte a szakember. – Úgy gondolom, hogy ez így van jól, hiszen magasra tettük a lécet, így a stábnak és a játékosoknak is ki kell hoznia a legjobbat magából. Vasárnap Szolnokra látogatunk, ahol nem számítok könnyű mérkőzésre, de számunkra csak a győzelem lehet az elfogadható az eredmény. Jó hír, hogy Gacs Dani is bevethető már, szeretnék neki játéklehetőséget adni majd. A bajnoki után sem áll le az élet, még folyamatosan lesznek tréningek karácsony előtt és azt követően szilveszterig is. Január 7-én ugyanis folytatódik az alapszakasz, és addig még sok feladat vár ránk, hogy új elemeket építsünk be a taktikánkba, amelyekkel sikeresek lehetünk a pontvadászatban és a kupában is. Mint már említettem, szeretnénk még erősíteni, frissíteni a kereten. Annyit elárulhatok, hogy hazai és külföldi játékosokkal is tárgyalt a klub már. Bízom benne, hogy az új évet már közösen tudjuk megkezdeni!

Szolnoki RA – HÉP-KRC
férfi röplabda NBI.
2017.12.17., 17:00

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés