kesport.hu

Scoregoal: Győzelmeket adnának a szurkolóknak ajándékba

A karácsonyi készülődés kicsit másképp zajlik a Scoregoal Kecskeméti Futsal Clubnál, mint ahogy azt máshol megszokhattuk. A csapat ugyanis két fontos meccset is jászik három nap alatt, és csak utána jöhet a lazítás.

Hétfőn kivételesen nem a Messzi István sportcsarnokban, hanem a II. Rákóczi iskola termében (Árpádvárosi sportcsarnok) játsszák hazai meccsüket a kecskeméti futsalosok az NB II-es bajnokság 15. fordulójában. Az időpont is változott, ezúttal 18:30-tól lépnek pályára, ellenfelük a 11. helyezett Vác lesz. A belépés pedig most ingyenes lesz, ugyanis a klubvezetés ezzel, és további meglepetésekkel készül a szurkolók számára!

Peltzer Márkot, az együttes csapatkapitányát kérdeztük, milyen érzésekkel várják a bajnokit:

– Az év végén már mindenki az ünnepekkel kapcsolatos teendőkkel foglalkozik, ám mi nem szabad, hogy most a következő napokban elveszítsük figyelmünket céljainkról. Az idei bajnokság nagyon kiegyensúlyozott, az első hat-hét csapat között minimális különbségek vannak. Éppen ezért a hátsó régióban tanyázó Vácot mindenképpen le kell győznünk, nincs mese. Tudjuk, hogy képesek meglepetésre, kellemetlen ellenfél voltak már korábban is, így a legjobbat kell nyújtanunk, hogy itthon tartsuk a három pontot!

Két nappal később viszont már kupameccsen kell helytállni a Dunakeszi otthonában.

– Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a Dunakeszi elleni, idegenbeli meccsek általában jobban jönnek ki, mint a hazaiak. Én úgy gondolom, hogyha a hétfői bajnokit meg tudjuk nyerni, akkor olyan plusz töltettel mehetünk a Magyar Kupa-mérkőzésre, hogy ott már bármi lehetséges lesz. Én nagyon bízom a továbbjutásban, szeretnénk két győzelmet ajándékozni karácsonyra drukkereinknek!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés