kesport.hu

Hetet rámolt a Scoregoal a Vácnak – képekkel

Hétfőn ünnepi hangulatban, telt ház előtt fogadta a II. Rákóczi csarnokában a Vácot a naptári év utolsó bajnoki meccsén a Scoregoal.

A vendégek ráijesztettek a hazaiakra a 3. percben, Hirt találatával sikerült nekik vezetést szerezniük, szinte az első támadása volt ez a vendégeknek. A nagy ijedtségre aztán a hírös városiak gyorsan rámoltak pontrúgásokból hármat, lenyugtatva a kedélyeket. A félidő hajrájában Móra ismét villanni tudott, így 4-1-el fordulhattak a csapatok.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A rutinos váciak a második felvonásban gyorsan szereztek két találatot kontrából, de észnél voltak a kecskemétiek, és a legjobb periódusokban tudtak válaszolni. Marozsi mérnöki pontossággal szerzett bombájára még volt válasza a vendégeknek, de az ihletett formában játszó Móra gyorsan jelezte, nem adják ki kezükből a győzelemért járó egységeket. A végén újra ő volt jókor jó helyen, így 7-4-es végeredménnyel zárult az összecsapás. Az évnek azonban nincs vége, hiszen a Dunakeszi Kinizsi vendégeként lépnek pályára szerdán a Magyar Kupában.

Koós Károly megbízott edző: – Közönségszórakoztató mérkőzés volt a javából, de edzőként pár ősz hajszálat biztos szereztem. A félidőben átbeszéltük, mi kell még a további gólokhoz, ehhez képest magunkra engedtük a váciakat. Szerencsére aztán a fiúk szíve a helyén volt, és jól tudtunk reagálni, így a végére magabiztos lett a győzelem. Nagyon bízom benne, hogy egy jó regenerálással toppon leszünk szerdán a Dunakeszi elleni kupameccsen. Van miért törlesztenünk. Mikor, ha nem most?

Scoregoal Kecskeméti Futsal Club – Váci FSE 7-4 (4-1)
Férfi Futsal NB II. keleti-csoport, 15. forduló

gsz.: Dobosi, Móra 4, Ferenczi, Marozsi, illetve Hirt, Mészáros, Maczkó, Krasnyánszki.

Tabella

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés