kesport.hu

Megelőlegezett karácsonyi ajándékot kaptak a kosaras lányok

Mint azt már megírtuk korábbi cikkünkben, a Kecskeméti Kosárlabda Club három játékosa Schlégl Odett, Király Andrea és Burján Laura kapott meghívót az U17-es női kosárlabda-válogatottba.

Úgy tűnik a székesfehérvári edzőtáborban megfeleltek Völgyi Péter vezetőedző elvárásainak, ugyanis újabb meghívóval gazdagodtak. A három hírös városi kosaras kedden csatlakozik a 2018-as Eb-re készülő csapathoz, hogy majd Németországba látogassanak egy felkészülési tornára. A válogatottal kapcsolatos ambícióiról és terveiről a trió egyik tagja, Király Andrea nyilatkozott portálunknak:

– Hihetetlenül jó érzés, hogy újra bekerültem a válogatottba, hiszen már volt szerencsém nemzeti színekben játszani. Bár egy kicsit tartok a németországi tornától, hiszen a csapat nagy része már összeszokott. Igaz senki sem lesz ismeretlen számomra, mindenkivel kiváló viszonyt ápolok, ráadásul jön velem két kecskeméti csapattársam, Burján Laura és Schlégl Odett is. Ezen a tornán a célom az lesz, hogy elnyerjem az edzőnk, Völgyi Péter bizalmát, és bebizonyítsam, hogy hatékonyan tudnám segíteni a válogatottat a 2018-as Európa-bajnokságon. A jövőben pedig remélem, hogy a felnőtt válogatottnak is meghatározó tagja leszek!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés