kesport.hu

Ünnepelt a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia karácsonyi ünnepséget rendezett december 17-én, vasárnap, amelyen vendégként részt vett Tóth Cirill, a kerekesszékes férfi kosárlabda-válogatott tagja, a KINCS nagycsaládosok egyesülete, a Kecskeméti KC csapata, valamint a KTE-Duna Aszfalt gárdája is.

Az ünnepségen az Akadémia mind a 21 együttese megmutatta tudását a három pályán zajló mérkőzések alatt. Ezt követően dr. Salacz László országgyűlési képviselő, és dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester köszöntötte az sportolókat, családokat.

Ivkovicné Béres Tímea akadémia vezető gratulált az életműdíjjal kitüntetett idősebb Kégel Tamásnak, a fiú szakág vezetőjének, illetve november hónap legjobbjainak választott tanítványaiknak. Eztán Tóth Cirill, kerekesszékes kosárlabdázó mutatta meg technikai felkészültségét, és mesélt a fiataloknak.

Videó: Tóth Cirill képviselte városunkat a kerekesszékes kosárlabda Eb-n

A bemutató után megkezdődtek a különböző dobó és ügyességi versenyek. A szerb Yubac Basketball Camp verseny győztese egy ingyenes részvételt nyert a táborba, de volt büntető, hárompontos és ziccer dobóverseny, látványos zsákolóverseny, sőt a gyerekek a KTE Duna-Aszfalt férfi csapatának mezét is magukra ölthették.

Pályára léptek a KINCS kecskeméti nagycsaládosok egyesületének tagjai, gyermekei és kipróbálhatták többek között a kosárradobást is, illetve átvehették az akadémisták ünnepi adományait.

A játékból a szülők-edzők csapata is kivette a részét, “szoros” meccset játszva a Wittmannékkal. Az ünnepséget karácsonyi ajándékozás zárta, minden gyerkőc örömére.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés