kesport.hu

Sasa Nedeljkovicot választották az év edzőjének

Kedden este tartotta évzáró gálaestjét a Magyar Röplabda Szövetség, amelyen fény derült arra, hogy kik lettek az év legjobbjai. További díjak is átadásra kerültek, felköszöntötték az idén kerek évszámú születésnapjukat ünneplő egykori kiváló röplabdázókat, illetve emlékeztek az idei és a 40 évvel ezelőtti sikerekre is.

A teljes lista itt olvasható.

Két kecskeméti vonatkozása volt a díjátadónak. A HÉP-KRC vezetőedzőjét díjazták a Békéscsabán elért sikereiért, illetve a volt kecskeméti játékos, Horváth Kristóf is elismerésben részesült.

Legjobb felnőtt női teremröplabda edző:
Szasa Nedjelkovics
Irányításával a Linamar-BRSE sorozatban negyedszer is megnyerte a bajnokságot és másodszor a Magyar Kupát. Két éves békéscsabai edzősködése során csapata egyetlen egyszer sem kapott ki magyar csapattól. De nem csak idehaza, hanem nemzetközi szinten is eredményes évet zárt, hiszen első magyar klubként megnyerték a Közép-európai Ligát és a legjobb nyolc közé jutottak a második számú európai kupasorozatban, a CEV-kupában. Jelenleg már a HÉP-Kecskeméti RC férficsapatát irányítja.

Legjobb utánpótlás férfi teremröplabda játékos:
Horváth Kristóf
Az ősszel már a Fino Kaposvárban szereplő 18 éves ütő tavasszal még a HÉP-Kecskemét tagjaként lett bronzérmes a Magyar Kupában és nyert aranyérmet az ifjúsági bajnokságban. Emellett korosztályos válogatottunk egyik legjobbja volt a győri Európa-bajnokságon és az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon is.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés