kesport.hu

Gereben Lívia hosszabbított az NBI-ben

A Kosárlabda Sport Club Szekszárd vezetősége kettő plusz egy éves szerződéshosszabbításban állapodott meg a kecskeméti nevelésű játékossal. Az új kontaktus 2018. nyarán lép érvénybe.

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy a múlt nyári egy éves szerződés után most hosszú távra is meg tudtunk állapodni Livivel, mivel ő csapatunk egyik legnagyobb reménysége. Fiatal kora ellenére rendkívül érett játékos, aki nemcsak elképesztő munkamorállal “melózik” minden edzésen és mérkőzésen, de mentálisan is borzasztó eltökélt és céltudatos. Livi sokoldalúsága rengeteg potenciált rejt magába és egyben igen sok variációs lehetőséget is ad a szakvezetés kezébe. Gyakorlatilag bármilyen feladatot rá lehet bízni kint és a palánk alatt is, legyen szó támadásról vagy az ellenfél legjobbjának őrzéséről. Mindezek mellett remek szellemiséggel is rendelkezik, hiszen amellett, hogy borzasztó nagy alázattal van a kosárlabdázás és az edzői felé, minden mérkőzésen “kiteszi a szívét” a pályára” – nyilatkozta a csapat honlapján Szabó Gergő.

“Livi 2016. májusában korosztálya egyik nagy tehetségeként, de élvonalbeli tapasztalat nélkül érkezett Szekszárdra. Az azóta eltelt időszak bebizonyította, remek döntést hozott, hogy minket választott, hiszen nemcsak a csapat eredményessége, de az ő játéktudása is teljesen új magasságokat ért el. Livi a szemünk előtt elképesztő fejlődésen ment át az utóbbi években, és hisszük, hogy Djokics Zseljkotól a jövőben is a legmagasabb szinten tanulhatja ezt a játékot. Úgy gondolom, karrierje szempontjából egy újabb igen fontos és jó döntést hozott most, hiszen nálunk a töretlen bizalomnak köszönhetően nemcsak folyamatos játéklehetőséghez juthat, de a magyar bajnokság élmezőnye mellett értékes – jövőre reméljük már euroligás – nemzetközi tapasztalatokat is szerezhet. Minden adott tehát, hogy Livi a következő években nemcsak a KSC, de a magyar válogatott egyik alapemberévé váljon” – tette hozzá a klubigazgató.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés