kesport.hu

SC Hírös-Ép: Elkezdődött a Téli Kupák sorozata

December 17-én, vasárnap a 2008-as korosztállyal megkezdődött a XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupák sorozata.

Idén első alkalommal Kunszentmiklóson került lebonyolításra a labdarúgó torna, melyen 8 kiváló csapat mérte össze erejét. Az SC Hírös-Ép 2 csapattal képviseltette magát, mivel egyaránt szerepelt a kecskeméti és a kunszentmiklósi 2008-as alakulatuk is.

A tornán közel azonos képességű csapatok vettek részt, így nagy csatákat láthattak a kilátogatók a csoportmeccsken túl az egyenes kieséses szakaszban is. A helyosztók során előbb a kecskeméti fiatalok szoros mérkőzésen, büntetők után jutottak a döntőbe, majd a kunszentmiklósi fiúk szerezték meg hetes rúgásokat követően a 7. helyezést.

A döntőt valóban a két legmeggyőzőbb játékot mutató csapat, a Békéscsaba 1912 Előre SE és az SC Hírös-Ép Kecskemét vívta, melyen 2-0-ás győzelmet arattak a házigazdák.

– Köszönettel tartozunk Kunszentmiklós Város Önkormányzatának, hogy biztosították számunkra a sportcsarnokot, továbbá Lesi Árpád polgármester úrnak, Bábel Péter alpolgármester úrnak és Alács Sándor úrnak, hogy részvételükkel emelték a díjátadó fényét. Valamint támogatóinknak a Sun Aqua Ásványvíz Kft-nek, Mészáros Péternek, Bernáth Andrásnak, Bernáth Etelének, Bóna Imrének, Czégány Antalnak, hogy önzetlen szerepvállalásukkal segítik egyesületünk munkáját – mondta Kovrig Ákos sportigazgató.

Következő esemény a VII. Bánhidi József Emléktorna lesz, amely a 2009-es korosztály részére kerül megrendezésre 2017. december 28-án, csütörtökön. Helyszín: Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok.

A XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupa 2008-as korosztály végső sorrendje:

I. SC Hírös-Ép Kecskemét
II. Békéscsaba 1912 Előre SE
III. Szilády RFC
IV. Abony Kid FC
V. Újpest FC
VI. KLC-KTE SI
VII. SC Hírös-Ép Kunszentmiklós
VIII. Jászberény FC

Legjobb mezőnyjátékos: Kolarovszki Martin (Békéscsaba 1912 Előre SE)

Gólkirály: Tóth Félix (SC Hírös-Ép Kecskemét)

Legjobb kapus: Hajnal Viktor (SC Hírös-Ép Kecskemét)

Legjobb hazai jatekos: Horváth Csaba (SC Hírös-Ép Kunszentmiklós)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés