kesport.hu

Ferenczy Kupán szerepeltek a KESI kézisei

Az U10-es csapat nagyon várta már a színvonalas eseményt, ugyanis ezen a kupán az ország legjobbjai mérettetnek meg. A korosztályban 17 csapat versengett a kupagyőzelemért.

Már az első nap nagy izgalommal vágtak neki a mérkőzéseknek, mert a négy csoport közül a kecskemétieké ígérkezett a legnehezebbnek. Az első mérkőzést a BVSC csapata ellen játszották. A fiúk a kezdeti izgalmak leküzdése után szép játékkal zsebelték be az első győzelmet. A második nap már sajnos nem volt ennyire szerencsés, de annál hasznosabb. A kupagyőztes Éles Kézisulival és az előző év második helyezettjével a PLER csapatával kellett megküzdeniük. Szépen harcoltak a srácok mindkét meccsen és feladták a leckét az ellenfélnek, de sajnos ennek ellenére elmaradtak a győzelmek. A harmadik napon következtek a helyosztó mérkőzések, ahol az ASI és a Csepel csapatival mérkőztek meg. Itt mindkét mérkőzésen nagyon szépen és összeszedetten játszottak a KESI-s kézisek, így fölényes győzelmeket arattak mindkét csapat ellen, megszerezve a 9. helyezést.

– Nagyon hasznos volt számunkra ez a hétvége, mert végre igazán erős ellenfelek ellen is kipróbálhattuk magunkat. Büszke vagyok a fiúkra, hogy itt az év végén, már kissé fáradtan is összeszedték az erejüket és szépen küzdöttek a nehéz ellenfelek ellen – mondta Szabó Gabriella edző.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés