kesport.hu

Szentmiséken vesznek részt a Scoregoal tagjai

Karácsonyváró sorozatunk következő felvonásában a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club szakmai stábjából Gáspár Sándort, míg a játékosok közül Móra Viktort kérdeztük.

– Kedves feleségem Kárpátaljáról származik, így évente változik, gyermekeink melyik nagyszüleinél töltjük a karácsonyt. Mind a két esetben hasonló forgatókönyv szerint történik az ünneplés. Kint a készülődés és éjféli szentmise után nagy családi körben – körülbelül 30 fő – fogyasztjuk el közösen az ünnepi vacsorát. Jellemzően rengeteg karácsonyi éneket kántálunk el, amelyet a gyerekek különösen élveznek. Itthon hasonlóan a délutáni Istentisztelet és vacsora után történik a gyermekek – Jézuska megbízásából történő – ajándékozása. Karácsony napjait távolabbi rokonokkal, barátokkal töltjük. Áldott, Békés és Meghitt Karácsonyi ünnepeket kívánok a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club nevében a Kesport minden kedves olvasójának! – mondta el megkeresésünkre Gáspár Sándor.

– Szenteste Kecskeméten a szentmise és a családi vacsora a már megszokott program nálunk. Következő nap édesapám családjánál szoktunk ünnepelni, majd 26-án édesanyám családja lát minket vendégül, ahol rendszerint sokat szoktunk szórakozni különböző játékokkal – mesélte a gólerős Scoregoal-játékos, Móra Viktor.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés