kesport.hu

Kézilabda-ünnepre készül Kecskemét

Hatalmas érdeklődés előzte meg a KNKSE idei utolsó hazai mérkőzését, hiszen a világklasszis játékosokkal teletűzdelt, 13-szoros magyar bajnok, 12-szeres Magyar Kupa-győztes és 3-szoros Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC együttesét fogadják december 30-án, 18.00 órakor a Messzi István Sportcsarnokban.

FONTOS INFORMÁCIÓK A MÉRKŐZÉST ILLETŐEN

Az elővételes jegyárusítás során két nap alatt elfogyott valamennyi ülőhelyre szóló belépőjegy, de az állóhelyek is hamar megteltek. ÍGY A HELYSZÍNEN JEGYVÁSÁRLÁSRA MÁR NEM LESZ LEHETŐSÉG!

A Sportcsarnokot a meccs előtt másfél órával, azaz 16:30-kor nyitják meg a szurkolók számára. A belépőjegyek nem helyre szólnak, így az ÜLŐHELYEK ELFOGLALÁSA ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK.

ÁLLÓ JEGYEK: Az álló jeggyel rendelkezők helyét kijelölik, már a belépéskor legyenek szívesek az ÁLLÓ JEGY feliratú sorba állni, kordonnal jelölik a helyükre vezető útvonalat.

Parkolás: A Messzi István Sportcsarnok előtti parkolót a mérkőzés napján lezárják, így ott nem lesz lehetőség parkolni. A rendőrség szintén lezárja a Mercedes-Benz Sportakadémia melletti parkolót.

Hozzászólások

  1. Pingback: Ezzel a videóval hangolunk az év utolsó nagy sporteseményére! – kesport.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés