kesport.hu

Móra Viktor is bekerült az ősz válogatottjába

A futsalhungary.hu az NBII-es bajnokság edzőit kérte fel, hogy állítsák össze a kiírás képzeletbeli válogatottját. Móra Viktor, a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club játékosa is bekerült a legjobbak közé!

A csoportban ősszel pályára lépő mintegy 180 játékos közül huszonnégyen kaptak szavazatot, de ezen belül csak 11 játékos kapott 2, vagy annál többet. Az élmezőnyben természetesen a bajnokságban élen álló csapatokból kerültek ki a helyezettek, azon belül is a gólvágók kapták a legtöbb pontot. A Kincsem, a Rubeola és az Ördögök egyaránt négy-négy játékost tudhat a szavazottak között, míg a Vác volt az egyedüli szavazat nélküli csapat.

Az őszi szezon legjobbja a szakemberek egyöntetű véleménye alapján a Dunakeszi Kinizsi játékosa, Bita László volt. A 12 edző közül mindenkitől kapott szavazatot, ezen belül is öten a legjobbnak vélték. Kétségtelen, hogy Bita talán élete legjobbját futotta a 2017-es esztendőben, és bizony nehéz lenne a Kinizsit elképzelni az ő teljesítménye nélkül.

Nehéz Krisztián a második helyével a legjobb pozíciót érte el a többi, még szavazatot kapó Rubeolás közül. A fiatal játékos most robbant be a köztudatba gólerős játékával, mely komoly jövőképet sejtet.

A sok remek Ördög közül a legjobb Fekete Viktor lett, és bizony a rutinos, többszörös válogatott teljesítménye nélkül a Kazincbarcika nem állhatna most a tabella élén.

Pálfi István az őszi teljesítményével, és 14 góljával nemcsak a fantasztikus csengeri szurkolótábor, hanem a szakemberek elismerését is kivívta.

A Kincsem ikonja, Vörös Péter az öreg bort idézte játékával az ősszel, és bizony öt edző is jelölte a legjobb öt közé.

Móra Viktor gólerős játékán kívül, meghatározója a Kecskemét fazonjának is, és bár csapata játéka hullámzott az ősz folyamán, a fiatal játékos sokszor átsegítette a holtponton a többieket.

A gyöngyösi Csoszánszki – a magyar futsal örök ígérete – kilenc pontot kapott, de tehetsége ennél sokkal többre predesztinálná a kiváló góllövő játékost.

Meg kell még említenünk Varsányi Áron helyezését, és teljesítményét, aki a kapusok közül Hauer Viktor mellett kapott szavazatot az edzőktől.

Az edzők közül Szilágyi Sándor a Csenger mestere szavazataival telibe találta az első öt helyezettet, míg Kénoszt Ferenc egyedüliként a győztesek sorrendjét.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés