kesport.hu

Fegyelmezett volt az ünnep Dávid Zoltánnál

Öt hónap kemény munka után jól jött a HÉP-Kecskeméti Röplabda Club játékosai számára a négynapos pihenő, de mindenki tudta, hogy az igazi megmérettetések még csak eztán jönnek, így fegyelmezetten távoltartották magukat az ünnepi kísértésektől.

Dávid Zoltánt, a HÉP-KRC csapatkapitányát kérdeztük az elmúlt hetekről, és az előttük álló feladatokról:

– Nagyon jól jött egy kis fellélegzés, hiszen kemény hónapok vannak mögöttünk. Nem szabadott viszont levenni szemünket a céljainkról, így komolyabb lazításról, ünneplésről nem beszélhetünk. Sportemberek vagyunk, ez a dolgunk, tudjuk hogy egy-egy elhajlás tönkreteheti az egész munkánkat. Szóval fegyelmezetten vettük ezt az időszakot, edzettünk becsülettel, és most már itt az ideje, hogy teljesen visszazökkenjünk a régi kerékvágásba, az igazán fontos meccsek most jönnek. Január végén a Magyar Kupa elődöntőjének párharca kezdődik meg, majd jönnek a Kazincbarcika és Kaposvár elleni bajnoki visszavágók. Addig még azonban lesznek úgymond felhozó meccseink, vasárnap 17 órakor a Székesfehérvárt fogadjuk hazai környezetben, amire várjuk szurkolóinkat nagy szeretettel!

Mivel lennél elégedett 2018-ban?

– Egyértelműen a kupadöntő és a bajnoki finálé lebeg a szemem előtt, ezért igazoltam ide, mert tudtam, hogy komoly célok vannak. Természetesen a legfényesebb érem megszerzése lenne mindkét sorozatban a legjobb, de ehhez még rengeteget kell letennünk az asztalra, a munka java még csak most jön!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés