kesport.hu

Egyik legboldogabb karácsonyán van túl a Scoregoal csékája

Peltzer Márk nem csak a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club kapujában teljesít hétről-hétre, hanem a magánéletben is fontos munkaköre van a Hovány cégcsoportnál, így kifejezetten jól esett neki az ünnepek alatti szünet.

– Nyugodtan állíthatom, hogy az egyik legboldogabb karácsonyomon vagyok túl, hiszen már feleséggemmel, és a családom többi tagjával együtt tölthettem az ünnepeket – mondta el a futsalosok csapatkapitánya. – Elég nagy nálunk a családi kör, és most sikerült mindenkit egy helyre összehozni, így tényleg teljes volt az ünnep. Szilveszterkor pedig Erdélyben voltunk, ahol a téli sportok iránti szenvedélyünket élhettük ki. Sokat szánkóztunk, korcsolyáztunk és pihentünk, ami igazán jól esett most a hajtós év után. Sajnos a plusz kilókat nem sikerült elkerülni, de a fogadalmak között szerepel, hogy minél gyorsabban ledolgozzuk ezt a párat, aztán pedig odafigyelek az étkezésre és még többet szeretnék edzeni is. A TRX-tréningekre már meg is vannak az időpontok, de emellett természetesen az egyéni, kapusedzéseket sem hanyagolom.

Mit vársz 2018-tól?

– Sok kihívás előtt állunk, hiszen az előző évben sok változás történt a csapatnál. Ez azonban nem szabad, hogy hátráltasson bennünket, sőt szerintem ezek a dolgok erőt is adhatnak. Koós Károly viszi tovább a csapatot, és aki ismeri az tudja, hogy nincs nála kecmec, komoly edzéseket tart. Ha fejben és fizikálisan is fel tudunk nőni a feladathoz, akkor akár a dobogón is végezhetünk érzésem szerint az alapszakasz végén, az előttünk álló csapatoktól nem vagyunk sokkal lemaradva. Az edzők által összeállított őszi “legek” listáján nagy öröm volt klubtársamat, Móra Viktort is látni. Úgy gondolom, hogy ez nem kis dolog! Január 15-én már sorsdöntő meccs jön a Berettyóújfalu II. ellen idegenben, fontos lenne, hogy jól kapjuk el a rajtot!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés