kesport.hu

Mercedes-KLA: Tornák töltik ki az U9 téli programját

Verebélyi Gábor csapata az év utolsó eseményeként a Bánhidi József Emléktornán vett részt, melyen a negyedik helyen zártak a gyerekek, 2018-at pedig hasonló rendezvényekkel indítják.

December 28-án végül 7 csapat állt rajthoz, a körmérkőzéses lebonyolítás pedig előrevetítette, hogy nagy harc lesz a végső sikerért, hiszen több azonos képességű együttesről volt szó. Verebélyi Gábor azt tartotta szem előtt, hogy mindenki azonos időt töltsön a pályán, nem az eredményességen volt tehát a hangsúly:

„Azt a célt határoztam meg a torna előtt, hogy a srácok több poszton is kipróbálhassák magukat, illetve mindenki hasonló időt töltsön pályán. Ez természetesen meglátszott az eredményeken, 3-3 vereséggel és győzelemmel, 50 százalékos mérleget hoztunk, ami a negyedik helyre volt elég. Ezúttal mindenki közepes átlagot hozott, nagyjából azonos teljesítményeket láttam, nem volt olyan játékos, aki egy kis pluszt tudott volna most adni a csapatnak” – értékelt a korosztály edzője.

Eredmények:

MKLA – SZEOL Szeged 1-3
MKLA – Abony 6-1
MKLA – SC Hírös Ép 1-0
MKLA- Szilády RFC 1-2
MKLA – Békéscsaba 3-5
MKLA – Jászberény 4-2

A tornát végül a Szilády RFC nyerte meg, a dobogóra még a SZEOL és a Békéscsaba fért fel.
A Mercedes-KLA U9 hamarosan folytatja a munkát, a téli időszak alatt pedig bőven lesz még mód hasonló tornákon remekelni.

„A felkészülést január 9-én kezdi meg a csapat, egyelőre teremben készülünk majd. A márciusi időszakig az edzések töltik ki a heti munkát, illetve a hétvégéken további tornákon veszünk részt, először január 21-én. Jelen állás szerint Gödöllőre, Gyulára, Tiszafüredre és Csepelre van meghívásunk” – zárta gondolatait Verebélyi Gábor.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés