kesport.hu

Január 27-én lesz idén a Sportnap és Sportbál

Január 27-én rendezik a Kecskeméti Sportnapot, amelynek fénypontja az esti bál lesz.

A Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű” kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában, fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében.

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupa mindig kiváló hangulatban zajlik le. Nem csak a sportról, hanem egymás ugratásáról is szól. A 10.00 órakor kezdődő bajnokság a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnokában lesz.

A városházi fogadás 14.00 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre mintegy 140 fővel azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2017-ben munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai felé.

A nap zárásaként pedig hagyományoknak megfelelően megrendezik a Sportbálat, immáron 22. alkalommal! A Három Gúnár Rendezvényházban 19.00 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak magas színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni. Kiváló alkalom nyílik a Sportbálon arra, hogy a sporttársadalom tagjai találkozhassanak egymással, ünnepelhessék egymást, az egyesületi vezetők meghívhassák saját versenyzőiket, edzőiket, illetve támogatóikat egy kis kikapcsolódásra. 12 kategóriában lesznek átadva a legjobbaknak a szövetség által alapított Év Sportolója díjak.

Belépőjegyet lehet vásárolni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában, 6500 forintos egységáron. (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; info@kspari.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés