kesport.hu

Megyei foci: Új edzője keze alatt izzad a Kalocsa

A téli alapozást azonban már több megyei I. osztályú gárda is megkezdte. Hozzájuk csatlakozott a Kalocsai FC is, amely új edzőjével, egykori játékosával, Kohány Balázzsal kezdte meg a felkészülést.

A megye egyben 6. helyen végzett KFC-től távozott Márton Zsolt, az edző helyét pedig az a Kohány Balázs vette át, aki éveken keresztül a pályán erősítette a kalocsai gárdát. Az új tréner lelkesen készül a csütörtöki első edzésre, ahol, mint elmondta, az erőnlét felmérése és fejlesztése lesz előtérben – olvasható a BAON-on.

Az újdonsült tréner távozó és érkező játékosokról egyaránt beszámolt. A vörösök rutinos öreg rókája, játékos ikonja, Balogh „Totó” Tamás szögre akasztja a stoplist, míg Nádasdi Gergő ott szeretné abbahagyni, ahol kezdte, így visszaigazolt Kiskunfélegyházára, ahol a II. csapatban áll majd pályára. A Kalocsához visszatér Pandúr Tamás, aki idáig sérülés és magánéleti elfoglaltságai miatt pihentette a focit, visszatér a Bátya együttesétől Szabó Valentin, illetve a Paksi FC II-ből érkezik Salacz Attila, Szigetszentmiklósról pedig Busa Dávid. Busa és Szabó a védelemben, míg Salacz a középpályán kap szerepet.

Kohány Balázs heti 3-4 edzéssel, és februártól heti egy edzőmeccsel számolt. Az már biztos, hogy edzenek a megye háromban második helyen álló Homokméggyel, a másodosztályban harmadik Dusnokkal, az első helyen álló Sükösddel illetve a hónap végén a Dunaföldvárral is játszanak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés