kesport.hu

Gödöllőn is nyert a HÉP-Röpke SE

Erős csapattal állt ugyan ki a Gödöllő, ám a Röpke végül mind a három, a pontok tekintetében egyébként szoros szettet megnyerte.

A Gödöllő egy játékos híján a teljes NB I.-es keretének a huszonegy éven aluli játékosaival állt ki. A meccs elején egy kissé elfogódottak voltak a kecskeméti lányok, az elején el is húztak a hazaiak 9:5-re, de Kökény Petráék hamar rendezték a sorokat, gyorsan fölzárkóztak, átvették az irányítást, és onnantól már ők domináltak.

A gödöllőieknek a harmadik szett végén sikerült újra fölzárkózniuk, annak a játékrésznek a végjátéka rendkívül izgalmasra sikeredett, de két, három remek döntéssel, látványos labdamenettel, vagány játékkal a kecskemétieknek sikerült megnyerniük a harmadik szettet is.

Kása Róbert azt is elmondta, hogy az eredetileg január 27-ére kitűzött Röpke–Újpest rangadó időpontja változott. – A Katona József Gimnázium leánycsapata ugyanis azon a hétvégén játssza a döntőt a diákolimpián, – indokolt a tréner –, és mivel enyhe túlzással a Röpke teljes kezdője (Mészöly Lilla, Kökény Petra, Hegedűs Anna, Strung Laura) ott játszik, ezért kérvényeztük, hogy más időpontban játszhassuk az Újpest elleni találkozót. Így a mérkőzést január 23-án, kedden este hétkor vívjuk a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola csarnokában

Gödöllő – HÉP-Röpke SE 0:3 (-18, -18, 22)
női röplabda NBII alapszakasz

(baon.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés