kesport.hu

Vereséggel indult az év a Scoregoalnak

Az élvonalbeli Berettyóújfalu kettes csapata ellen nem sikerült a bravúr idegenben, ami könnyen a felsőházi szereplésébe kerülhet a kecskeméti futsalosoknak.

Kiválóan indulhatott volna a mérkőzés kecskeméti részről, ám az első percben szerzett gólt kapustámadás miatt végül nem adták meg a játékvezetők. Eztán sok mindent nem lehetett feljegyezni, mindkét oldalon rengeteg hiba akadt. A vezetést aztán a hazaiak szerezték meg egy védelmi megingás után, és innentől a Berettyóújfalu fiataljait nem lehetett megállítani. Öt percre rá jött a második találatuk, amire még volt Marozsi révén válasza a Kecskemétnek, így 2-1-el mehettek a szünetre a csapatok.

A meg nem adott találat:

A fordulás után sem tudtak kellően felpörögni a hírös városiak, sokan mintha máshol lettek volna fejben és lélekben. A visszatérő bakik és elspuskázott ziccerek aztán megbosszulták magukat, és a meccs utolsó tíz percében eldöntötte a három pont sorsát az MVFC fiatal gárdája. A végeredmény: 4-1.

Koós Károly vezetőedző: – Mélyen tudásunk alatt teljesítettünk, nehéz értékelni egy ilyen mérkőzés után. Az elején volt egy szerintünk szabályos gól, amitől megfosztottak bennünket, de ez sem magyarázat arra, hogy lélektelenül ment a játék eztán. Gratulálunk a Berettyó fiataljainak, megérdemelten nyertek. Próbáljuk felrázni a csapatot a jövőheti hazai meccsre!

MVFC II. Berettyóújfalu – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 4-1 (2-1)
férfi futsal NB II., kelet 16. forduló

gsz.: Nagy D. (11.), Nagy S. (16.), Moga (31.), Kártik (35.), illetve Marozsi (16.)

Tabella

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés