kesport.hu

Nagy Dániel szívügye a kecskeméti futball

Aligha van olyan játékos a megye I-es csapat keretében, aki Nagy Daninál jobban örülne annak, hogy végre újra edzhet. 24 esztendős középpályásunk tősgyökeres kecskeméti, nyáron három Tiszakécskén töltött év után tért vissza, ám súlyos sérülése miatt még nem léphetett pályára, most azonban már azon dolgozik, hogy újra formába lendüljön.

Egy súlyos sérülés miatt az egész őszt ki kellett hagynod, mi történt pontosan?

Még az előző bajnokság utolsó meccsét játszottuk Lajosmizsén a Tiszakécskével, ahol egy szerencsétlen ütközés során kiugrott a vállam. Sajnos olyan súlyosnak bizonyult a sérülés, hogy elkerülhetetlen volt a műtéti beavatkozás is, erre július elején került sor.

Hosszú rehabilitáción vagy túl, az első tréningen viszont már a társakkal dolgozhattál. Miként zajlott az idáig vezető út?

Összesen féléves pihenő várt rám, amit az elején nagyon nehezen viseltem, mert csak kívülről nézhettem a srácokat az edzéseken, rossz volt, hogy nem szállhatok be közéjük. Augusztus végén aztán elkezdődött gyakorlatilag a vállam újbóli felépítése, ami mindennapos rehabilitációval járt. Ezúton is szeretném megköszönni a klubnál és a kórházban dolgozók munkáját, akik segítették felépülésemet!

Szerintem nálad jobban senki nem örült annak, hogy a hóesésben újra labdába rúghat a társak közt. Vártad már ezt?

Jó volt végre beszállni a társak közé, vártam ezt a pillanatot, mivel hosszú kihagyáson vagyok túl. Már nagyon nagy labdaéhség dolgozott bennem. Kifejezetten várom az edzőmeccseket is, mert játszani mindig öröm. Szinte csak magasabb osztályú ellenfeleink lesznek, ami kiválóan szolgálja a felkészülésünket.

Kecskeméti nevelés vagy, a 93-as korosztályban Patvaros Zsoltival, Pekár Lacival és Gréczi Gabival pallérozódtál együtt többek közt, Ligakupa meccseken az NBI-es csapatban is bemutatkoztál. Várod már, hogy újra lila-fehérben bizonyíthass?

Örömmel tértem vissza nyáron, hiszen kecskeméti születésűként mindig is szívügyem lesz a kecskeméti foci. Nagyon remélem, hogy tudok segíteni a klubnak céljai elérésben!

(kecskemetilc.hu)

 

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés